Peste 50 de antreprenoare din Moldova și Ucraina vor beneficia de mentorat și instruire în business pe timp de criză



Frame 1 1

 

În data de 1 aprilie începe programul „Ellevator. Startup Women Accelerator” marca Yep! Moldova.

Programul își propune să crească nivelul de încredere în rândul antreprenoarelor din Moldova și Ucraina temporar stabilite la noi în țară, să încurajeze lansarea noilor afaceri conduse de femei, să ofere pregătire și suport startup-urilor pentru depășirea perioadelor de criză și să susțină implementarea propriu-zisă a produselor/serviciilor pe piață.

Viorica Cerbușca, Fondatoare Yep! Moldova: „Ultimii 3 ani au demonstrat necesitatea afacerilor de a se adapta noii realități, crizelor, dar și nevoilor pieței. Este aparent simplu să lansezi o idee de business, dar e complicat să o menții și dezvolți. În același timp, se observă o tendință de creștere a afacerilor conduse de femei. Prin intermediul „Ellevator. Startup Women Accelerator” ne propunem să încurajăm antreprenoarele din Moldova să își dezvolte ideea de business și să oferim sprijin femeilor din Ucraina, afacerile cărora suferă din cauza războiului.”

Activitățile în cadrul proiectului se vor desfășura în trei etape:

Etapa 1: Program de preaccelerare: 1 aprilie - 10 mai

Etapa 2: Pitch și preselecția echipelor pentru Accelerator: 13 mai

Etapa 3: Accelerator: 15 mai - 21 iulie

În program se pot înregistra antreprenoarele din Moldova și cele din Ucraina, stabilite temporar în țara noastră, dar și startup-urile care au cel puțin o femeie în echipă. Aplicările sunt deschise până în 1 aprilie, pe următorul link: 

https://forms.gle/HDSMbpqrdnq7Baf27 

„Ellevator. Startup Women Accelerator” își propune să aducă nu doar o schimbare economică, ci și socială în sfera de afaceri.

Proiectul este implementat de Generatia NIKA si Yep! Moldova, cu susținerea UN Women, și finanțat de Fondul Femeilor pentru pace și asistență umanitară.

******

Persoană de contact pentru informații suplimentare și întrebări despre implementarea programului: Tatiana Cerbușca, tel. 0 (79) 701754, email: yepmoldova@gmail.com.