Ai o poveste cu o femeie dragă sufletului tău și care te-a inspirat? Expediaz-o și noi o vom adăuga la colecția „Femei ale acestui pământ”



rsz 1trimite ne istoria ta 1Ce făcea bunica atunci când traista pe care o căra cu ea era prea grea?

Bunica mai putea un pic și o ducea mai departe. Bunica era frumoasă și știa să recite minunat poezii. Așa era bunica mea. Poate și a ta și, în general, bunicile și mamele noastre.

Puteau mai mereu încă un pic peste prea plinul vieții și aveau loc și de un zâmbet bun pentru noi.

Tu ce îți aduci aminte despre mama, bunica sau o altă femeie remarcabilă din viața ta și care îți este aproape de suflet?

Dacă ai o fotografie și o poveste cu o femeie dragă sufletului tău, alătură-te inițiativei noastre și scrie-ne pentru a o adăuga în colecția „Femei ale acestui pământ”, cu ajutorul căreia ne dorim să intrăm în viața cât mai multor oameni și comunități din Republica Moldova.

Împreună, vrem să ne apropiem și să ne spunem poveștile, să ne susținem și să avem grijă unele de altele.

Contactează-ne pe adresa:

 faclia.ungheni@gmail.com sau faclia.abilitareafemeilor@gmail.com

********

𝐴𝑐𝑒𝑠𝑡 proiect 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑜𝑟𝑔𝑎𝑛𝑖𝑧𝑎𝑡 𝑖̂𝑛 𝑐𝑎𝑑𝑟𝑢𝑙 𝑝𝑟𝑜𝑖𝑒𝑐𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖𝐴𝑏𝑖𝑙𝑖𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑓𝑒𝑚𝑒𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑝𝑟𝑖𝑛 𝐴𝑙𝑖𝑎𝑛𝑡̦𝑎 𝑑𝑒 𝐶𝑜𝑛𝑒𝑐𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑅𝑒𝑧𝑖𝑙𝑖𝑒𝑛𝑡̦𝑎̆ 𝑃𝑟𝑒𝑡𝑢𝑡𝑖𝑛𝑑𝑒𝑛𝑖 𝑖̂𝑛 𝑀𝑜𝑙𝑑𝑜𝑣𝑎” (𝑁𝐸 𝑃𝐴𝑆𝐴̆ 𝑖̂𝑛 𝑀𝑜𝑙𝑑𝑜𝑣𝑎), 𝑓𝑖𝑛𝑎𝑛𝑡̦𝑎𝑡 𝑝𝑟𝑖𝑛𝑡𝑟-𝑢𝑛 𝑔𝑟𝑎𝑛𝑡 𝑎𝑙 𝐼𝑛𝑠𝑡𝑖𝑡𝑢𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑅𝑎𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑟𝑒 𝑑𝑒𝑠𝑝𝑟𝑒 𝑅𝑎̆𝑧𝑏𝑜𝑖 𝑠̦𝑖 𝑃𝑎𝑐𝑒 (𝐼𝑊𝑃𝑅) 𝑐𝑢 𝑠𝑢𝑝𝑜𝑟𝑡𝑢𝑙 𝐺𝑢𝑣𝑒𝑟𝑛𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑅𝑒𝑔𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 𝑈𝑛𝑖𝑡 𝑎𝑙 𝑀𝑎𝑟𝑖𝑖 𝐵𝑟𝑖𝑡𝑎𝑛𝑖𝑖 𝑠̦𝑖 𝐼𝑟𝑙𝑎𝑛𝑑𝑒𝑖 𝑑𝑒 𝑁𝑜𝑟𝑑.