Masa Rotundă - Sectorul energetic și transport în depășirea crizei climatice - Provocări și soluții lucrative



🌍 Republica Moldova se află într-o stare de criză constantă în ultimii ani, crizele politice și economice
apoi criza umanitară. În același timp, încălzirea globală și efectele acesteia afectează din ce în ce mai mult toate sferele vieții publice.

Ieșirea din această situație este stabilirea unei comunicări strategice și a cooperării între toate sectoarele (de stat, public, privat). Pentru a face acest lucru, ONG-ul EcoVisio vă invită la o masa rotundă pe tema Sectorul energetic și transporturi în depășirea crizei climatice – Provocări și soluții lucrative pe data de 19 – 20 decembrie 2022, începând cu orele 10.00 în incinta Digital Park, sala Innovation Hall, str. Mihai Viteazul 15.

🤵 În cadrul acestui eveniment, vor fi prezenți experți internaționali, care vor oferi participanților informații despre cele mai recente date științifice și perspective pentru perioadele următoare, precum și îi vor ajuta pe participanți să își identifice rolul în depășirea crizei climatice și în consolidarea rezistenței Republicii Moldova la efectele încălzirii globale. Facilitatorii profesioniști vor organiza un spațiu de discuție și schimb de opinii, astfel încât toți participanții la eveniment să se poată familiariza cu poziția și activitățile altor actori din alte sectoare, precum și să participe la elaborarea priorităților strategice pentru eforturi și investiții pentru perioadele viitoare (cel puțin 2023).

🎯 Scopul acestui proiect este de a pregăti terenul pentru viitoarele evenimente mai mari în 2023, menite să creeze sinergii în planurile și acțiunile actorilor din toate sectoarele. Pe baza rezultatelor discuțiilor vor fi elaborate și publicate documente pentru familiarizarea publicului sub forma unei hărți a priorităților și oportunităților strategice pentru perioada următoare din 2023.

❗Pentru participare, completați FORMULARUL DE ÎNREGISTRARE:
https://forms.gle/32UTUEdFgzow38Zv8

Persoană de contact pe acest subiect este Adriana Velicinschi, telefon de contact: 069888133

mese rotunde pentru sectorul energetic și transport Copertă de eveniment Facebook