Clubul de carte marca America House Chișinău



America House Chișinău invită iubitorii de a citi să exploreze și să descopere, alături de noi, scriitori și subiecte la clubul de carte.

Sâmbătă, 28 mai, la ora 16.30, avem întâlnirea lunară care este dedicată cărții lui Markus Zusak - Hoțul de cărți.
Cartea, un roman istoric despre Holocaust, descrie al Doilea Război Mondial prin ochii morții. Moartea spune povestea unei tinere germane pe nume Liesel. Pe parcursul călătoriei, Moartea îi face o vizita lui Liesel. Va fi prima dintre multe întâlniri apropiate. Lângă mormântul fratelui ei, viata lui Liesel se schimba atunci cand ea ridica un singur obiect, ascuns partial în zăpadă. Este Manualul Groparului, lăsat acolo din greșeală, și este prima ei carte furată.

Astfel începe o poveste despre dragostea de cărți și de cuvinte, pe măsură ce Liesel învață să citească cu ajutorul tatălui ei adoptiv, care cântă la acordeon. În curând, va fura cărți de la incendierile de cărți organizate de naziști, din biblioteca soției primarului, și de oriunde le mai putea găsi. 

Hoțul de cărți este o poveste despre puterea cuvintelor de a creea lumi. Cu o scriitură superb măiestrita si arzând cu intensitate, premiatul autor Marcus Zusak ne-a dăruit una dintre cele mai durabile povesti ale timpurilor noastre.

Vă rugăm să vă înregistrați pentru a deveni membru al clubului de carte. Mai multe detalii găsiți aici.
Ținem să observăm că evenimentul se va desfășura la oficiul nostru situat pe str. Mitropolit Bănulescu Bodoni 27, mun. Chișinău.

Cărțile bune, dispoziția bună și o companie bună, este rețeta unei întâlniri de club de carte la America House Chișinău.

Event covers February 2022 37