Startup Grind Chișinău cu Vasile Tofan. Startup-uri. Investiții. Viitor incert?



În iunie revenim în forță cu un nou eveniment, marca Startup Grind alături de partenerul senior la unul din cele mai mari fonduri de investitii din regiune Horizont Capital - Vasile Tofan. Te așteptăm pe 8 iunie la MEDIACOR unde vei cunoaște oameni noi, vei împărtăși experiențe și vei contribuie la dezvoltarea comunității locale de antreprenori și startup-uri.


În cadrul evenimentului îl vom cunoaște pe Vasile Tofan, Senior Partner la compania de investiții de capital „Horizon Capital”. S-a alăturat companiei „Horizon Capital” în august 2012, cu experiență atât în ​​consultanță în management, cât și în industrie. La Horizon Capital, Vasile Tofan continuă să lucreze în sectoarele de bunuri de larg consum și tehnologie, jucând un rol activ în investițiile companiei în tehnologie.

Horizon Capital a investit in companii precum Purcari, Tinkoff, Ajax Systems, Clikum, Maib, Rozetka și nu doar. 

Înainte de a se alătura companiei, a fost consultant la Monitor Group (acum Monitor Deloitte) din Amsterdam, și s-a concentrat pe proiecte de growth - enhancement, în principal în sectoarele FMCG, asistență medicală și tehnologie, lucrând mai ales pe piețele emergente, inclusiv Rusia, Nigeria, România și Slovacia. Implicarea lui Vasile a variat de la dezvoltarea strategiei de marketing, eficacitatea forței de vânzări, optimizarea prețurilor și dezvoltarea capacităților. A obținut un MBA cu distincție, de la Harvard Business School și deține un master și o licență în management public de la Universitatea Erasmus din Olanda din Rotterdam.

Evenimentul va fi moderat de antreprenorul Sergiu Matei, fondatorul Index - startup care ajută companiile de top să angajeze la distanță/remote dezvoltatori software de talie mondială. Sergiu este și cofondatorul Travod, startup-ul cu una dintre cele mai impresionante creșteri în industria traducerilor. Sergiu este și cofondatorul Travod, startup-ul cu una dintre cele mai impresionante creșteri în industria traducerilor. Travod adaptează conținut pentru branduri precum Amazon, Forbes Group, British Council și multe altele. Sergiu este mentor pentru fondatorii participanți în cadrul unui important accelerator B2B din San Francisco – Alchemist.

Agenda:

18:30 - Networking

19:00 - Fireside chat cu Vasile Tofan și Sergiu Matei

20:00 - Networking, vin și pizza

Te așteptăm pe 8 iunie, MIERCURI  la 18:30, locația Mediacor. Evenimentul are o taxă de participare simbolică, care va acoperi pizza și băuturile din cadrul sesiunii de networking.

NOTĂ: Evenimentul va avea loc în limba română.

Bilete și detalii despre eveniment sunt aici: https://bit.ly/39mvCgG 

Startup Grind Chișinău este pilonul local al comunității globale Startup Grind, care s-a lansat în Moldova în 2016, organizat de Dreamups până în prezent. Partner General al organizației Dreamups - Orange Systems.

La nivel internațional, Startup Grind este recunoscută ca fiind una dintre cele mai mari comunități de startup-uri din lume, care educă activ, inspiră și conectează 215.000 de fondatori din peste 200 de orașe prin intermediul evenimentelor, media și parteneriatelor cu organizații precum Google for Entrepreneurs.

Până în prezent, Startup Grind a ajutat milioane de antreprenori să-și găsească mentorii potriviți, să se conecteze la diferiți parteneri, să angajeze, să obțină finanțări și să ajungă la noi utilizatori.