Echipa Principii Sănătoase anunță consultarea publică pentru "Ghidul tânărului NEET"



A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE, vă invită să participați la consultarea publică a proiectului „Ghidul tânărului NEET”, în cadrul căreia, tinerii, organizațiile societății civile, asociațiile profesionale și alte persoane interesate pot veni cu propuneri, recomandări și sugestii ulterior a fi avute în vedere, pentru definitivarea documentului menționat.

Pentru a participa la procesul de consultare a Ghidului vă rugăm să accesați Formularul de înregistrare online care va fi utilizat în scopul remiterii documentului menționat la adresa Dvs. de email:   https://forms.gle/jKy1AWPeuBaH3FGj6


Consultarea publică va derula conform următorului calendar:
14 aprilie 2022 – Termenul limită, până la care pot fi expediate propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind proiectul Ghidului;
15 aprilie 2022 – Elaborarea raportului de centralizare a propunerilor și recomandărilor recepționate;
16 aprilie 2022 – Data estimată a ședinței online de aprobare a Proiectului „Ghidului tânărului NEET”.


Toți participanții în cadrul consultărilor publice a proiectului „Ghidul tânărului NEET” vor fi menționate în secțiunea: Mulțumiri (pagina 2, Ghidul) și vor primi un certificat de participare la definitivarea Ghidului.

______________

Ghidul Tânărului NEET a fost elaborat în cadrul proiectului “Serviciul Inclusiv: EduCare pentru deprinderi de viață” realizat de A.O. PRINCIPII SĂNĂTOASE cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Consiliul Național al Tineretului din Moldova, Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare și Agenția pentru Dezvoltare Regională din Transnistria, din resursele acordate de Uniunea Europeană și Suedia.

Sursa

 

consultarea publica