Eveniment la America House Chișinău: "Seriale autohtone susținute de Ambasada SUA"



America House ChisinSerialele Autohtoneau, Vă invită la un eveniment special, dedicat serialelor autohtone susținute de Ambasada SUA.

Anul acesta, Ambasada SUA la Chișinău și IREX susține serialele autohtone Oameni Gospodari și Inelul de foc. Difuzarea acestora, atât online, cât și la TV, deja a început.

Scopul evenimentului este de a promova producătorii, creatorii și actorii din serialele moldovenești produse cu suportul Ambasadei SUA la Chișinău și IREX, în Moldova, în cadrul proiectului „Diversificarea Conținutului de Divertisment”.

Participanții la acest eveniment vor afla mai multe despre crearea și filmarea serialelor autohtone chiar de la producătorii și actorii serialelor.

Nu rata ocazia de a face cunoștință cu actorii preferați.

Olga Roman – cântăreață, dar și actrița principală a serialului „Inelul de foc”. Olga interpretează rolul tinerei specialiste în arheologie - Eliza.

Cristina Miron - manager, DJ, prezentatoare, actriță la serialul „Oameni Gospodari”.

Ana Antir – Producătoare la casa de producție Anthill, producătoarea serialului Oameni Gospodari, cu mai mult de 10 ani de experiență în producția de film în Moldova.

Tatiana Pascaru – producătoare la casa de producție Pascaru Production, co-scenarista serialului Inelul de foc.

Evenimentul va avea loc în limba română, în format hibrid, la oficiul America House și online prin platforma Zoom.

Adresă oficiului America House Chișinău: Bănulescu Bodoni 27, mun. Chișinău.

Solicităm respectuos să completați formularul de participare pentru a rezerva un loc: https://forms.gle/e83QAwkMB3xjahtr6

Vă așteptăm cu drag ! 

AH Map