În atenția presei panel național de discuții privind buna guvernare la nivel local



În atenția presei!

Institutul pentru Inițiative Rurale (iRi) are plăcerea să Vă invite la un panel de discuții intitulat „Bune practice privind buna guvernare”. 

În cadrul acestui eveniment, vom trage o linie de final pe marginea unor inițiative cetățenești privind buna guvernare realizate de către 6 ONG-uri din rn Drochia și rn Rîșcani care au beneficiat de instruire din partea iRi. Alături de activiști, vor sta mai mulți reprezentanți ai APL care își vor prezenta propria perspectivă asupra realizărilor.

Evenimentul va dura circa 3 ore și va oferi spațiu de discuții și dezbateri libere pentru toți invitații. În acest sens, evenimentul va fi o oportunitate de schimb liber de idei, networking și socializare pentru reprezentanții APL, APC și ONG-uri.

Evenimentul va avea loc la Bălți, la data de 5 august, 2021, VisPas Hotel, sala Trendy, ora 10:30.

În acest sens, IRI are deosebita plăcere să Vă invite să fiți alături de noi în calitate de partener media în organizarea evenimentului. 

Pentru informații suplimentare despre activitățile IRI va invitam sa accesați pagina IRI web:http://www.iri.md/en/ si pagina IRI pe Facebook: https://www.facebook.com/institutulpentruinitiativerurale/