Viziunea R. Moldova privind dezvoltarea Antreprenoriatului Social

WhatsApp Image 2021 04 14 at 11.39.12

Vă invităm să participați la workshop-ul cu tematica: Viziunea R. Moldova privind dezvoltarea Antreprenoriatului Social!

Veți avea ocazia să aflați informații în premieră despre planurile autorităților publice cu privire la crearea unui nou sector de economie în Republica Moldova, care să contribuie la dezvoltarea de afaceri prietenoase cu omul, mediul și comunitatea.

22 aprilie, orele 14.00-17.00, pe platforma Zoom.

 

Evenimentul este organizat de Fundația “Alături de Voi” (ADV) România în parteneriat cu Ministerul Economiei și Infrastructurii al R. Moldova, ODIMM, GIZ Moldova, Academia de Administrare Publică din R. Moldova și Fundația „Ecoul Cernobîlului”.

→ Pentru detalii și înscriere accesați: https://bit.ly/3s7WYe2

_______
🇪🇺 Evenimentul are loc în cadrul proiectului „Parteneriat transfrontalier pentru dezvoltarea antreprenoriatului social”, nr. 2SOFT/1.1/107, finanţat de Uniunea Europeană, în cadrul Programului Operațional Comun România-Republica Moldova 2014-2020, prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate (ENI). 

See Less

 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet