Contabilitatea în Agricultură👩‍🏫Dacă ar fi să luăm în calcul faptul că R.Moldova este o țară agricolă- un sistem de organizare corectă a contabilității în acest domeniu este strict necesar.

💥Și așa cum ne confirmă chiar specialiștii din domeniu, cel mai ușor prinzi experiența atunci când ai ocazia să consulți cazuri practice și studii de caz clare, bazate pe situații reale.

Astfel, compania Vioser Tax Trainings vă invită la cursul cu tematica “𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐜𝐮𝐥𝐚𝐫𝐢𝐭ăț𝐢𝐥𝐞 𝐦𝐞𝐧ț𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢𝐢 𝐞𝐯𝐢𝐝𝐞𝐧ț𝐞𝐢 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐚𝐛𝐢𝐥𝐞 î𝐧 𝐝𝐨𝐦𝐞𝐧𝐢𝐮𝐥 𝐀𝐠𝐫𝐢𝐜𝐮𝐥𝐭𝐮𝐫𝐢𝐢”.
În cadrul acestui seminar, împreună cu Alexandru Frecăuțeanu, dr. hab., prof. univ., consultant, analist economic, vom discuta aprofundat despre aspectele contabile și fiscale ale companiilor din domeniul agriculturii.

🎯 𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝗮𝗶 𝗻𝗲𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗮 𝗺𝗲𝗻ț𝗶𝗻𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗮𝗯𝗶𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝗮𝗰𝘁𝗶𝘃𝗶𝘁ăț𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗮𝗴𝗿𝗶𝗰𝗼𝗹𝗲 𝗰𝘂 𝘀𝘂𝗰𝗰𝗲𝘀 𝗺𝗮𝘅𝗶𝗺:

✅În primul rând ai nevoie de o viziune de ansamblu, dar și în detaliu, asupra cerințelor legislației în vigoare privind activitățile agricole!
✅ Incontestabil, ai nevoie de experiență în aplicarea legii în anumite situații frecvent întâlnite în activitățile agricole.

𝐏𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐮𝐥 𝐜𝐮𝐫𝐬𝐮𝐥𝐮𝐢:
1. Contabilizarea subvenţiilor, dobânzilor, spalierului, amortizării şi altor elemente contabile la înfiinţarea şi îngrijirea plantaţiilor viticole tinere; 🍇
2. Contabilitatea costurilor parcului de maşini şi tractoare: abordare clasică şi variante alternative cu luare în consideraţie a reglementărilor normative în vigoare şi a experienţei întreprinderilor autohtone sau din străinătate;🚜
3. Contabilizarea şi repartizarea costurilor indirecte de producţie constante şi variabile;💱💹📈
4. Contabilitatea acordarii şi rambursării împrumuturilor în natură cu bunuri fungibile conform prevederilor variantei modificate a Codului civil al Republicii Moldova care a intrat în vigoare din 1 martie 2019;💲💲💲
5. Contabilitatea condiționării produselor cerealiere și determinarea diferențiată a costului efectiv unitar;🌾🌻🎋
6. Contabilitatea perisabilităţii naturale;
7. Aspecte practice privitor la elaborarea politicilor contabile.

𝐃𝐞𝐭𝐚𝐥𝐢𝐢 𝐜𝐮𝐫𝐬:
Speaker: Alexandru Frecăuțeanu, dr. hab., prof. univ., consultant, analist economic
⌚️Când: 14 decembrie, 10:00 - 15:00
🏠Locația: Str. Mitropolit Varlaam, 65, et. 4, of. 419

𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢ț𝐢𝐞:
1390 MDL până la data de 07 decembrie
1740 MDL de la 08 decembrie
Investiția include: 1 zi de curs, consultația specialistului, materialele de lucru, pauzele de cafea

Pentru înscriere la curs, completați formularul: https://forms.amocrm.ru/twcltm
Sau telefonați: 069 835 556 - Tatiana

Articol adaugat de: Vioser Trainings
Alte articole de la acest autor: