Concurs online de Postere, Video sau Articol despre experienta Erasmus+ & ESC



concurs online

 

Concurs online de Postere, Video sau Articol despre experienta Erasmus+ & ESC❗

Info Centru în Moldova pentru Erasmus+ Tineret şi Corpul European de Solidaritate în parteneriat cu Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” lansează Concurs online de Postere Videouri şi Articole despre experienta Erasmus+ & ESC cu tema: ”Galeria online a celor mai extraordinare experienţe Erasmus+ Youth şi European Solidarity Corps” eveniment organizat cu prilejul a #ErasmusDays (13-15 octombrie) şi Zilei Internaţionale a Voluntarilor (5 decembrie). ❗

Despre Concurs:

Aplicările pentru Concurs, vor fi recepționate de către organizatori în perioada 13 octombrie – 5 decembrie 2022, la adresa de email: info.Moldova@salto-youth.net, cu mențiune în titlul mesajului ”Galeria online a celor mai extraordinare experienţe Erasmus+ Youth şi European Solidarity Corps” și textul mesajului care va include:

  • Denumirea proiectului, perioada şi ţara gazdă;
  • Posterul, Video, Articolul cu descrierea experienţei Dvs;
  • Date de contact a aplicantului.

Concursul se va desfășura pe pagina Facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova, în perioada 13 octombrie – 5 decembrie 2022.

Jurizarea va avea loc prin intermediul like-urilor: posterul, videoul şi articolul cu numărul maxim de like-uri vor fi considerate câştigătoare. Lista câștigătorilor va fi făcută publică în data de 18 decembrie 2022, în cadrul Conferinţei Non-Formale 2022, precum şi pe pagina facebook a Info Centru în Moldova pentru Erasmus+ Tineret şi Corpul European de Solidaritate. Concursul se va desfășura în conformitate cu prezentul Regulament.

👉Criterii de eligibilitate:

  • Concursul este destinat persoanelor fizice, juridice, voluntarilor și grupurilor de inițiativă din Republica Moldova, care au participat la proiecte Erasmus+ Youth şi / sau European Solidarity Corps.
  • Mesajul pentru concurs poate fi elaborat în 3 limbi: română, rusă şi engleză;
  • Participanții se pot înscrie cu mai multe postere, videouri şi/sau articole;

👉Criterii de realizare a lucrărilor: Reprezentaţi un proiect Erasmus+ Youth şi / sau European Solidarity Corps la care aţi participat, prin intermediul unui poster online (ex. colaj photo în Canva), video sau articol care va conține următoarele elemente:

  1. Denumirea proiectului, perioada şi ţara gazdă;
  2. Numărul participanţilor şi ţările partenere;
  3. Fotografii din cadrul proiectului;
  4. Ce ai învăţat în cadrul proiectului;
  5. De ce recomanzi participarea tinerilor la astfel de proiecte.

👉Desemnarea participanților: Câștigătorii concursului vor fi desemnați după numărul maxim de ”Like-uri” la poster, video şi articol amplasate pe pagina Facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova, în cadrul albumului deschis “Galeria online a celor mai extraordinare experienţe Erasmus+ Youth şi European Solidarity Corps”.

Votarea va fi activă în perioada: 13 octombrie – 5 decembrie 2022 3 aplicanţi cu cele mai multe lik-uri pentru fiecare categorie (Poster, Video şi Articol), vor fi premiați din partea organizatorilor cu premii, Certificat de câştigător și invitaţia de a participa la un proiect Erasmus+ Tineret în 2023. Toți aplicanţilor vor primi din partea organizatorilor suvenire şi Certificate de apreciere pentru promovarea proiectelor Erasmus+ Tineret şi Corpul European de Solidaritate. Pentru detalii, accesați ne puteţi contacta la adresa de e-mail: : info.Moldova@salto-youth.net sau la nr. de telefon 069110076, Vitalie Cîrhană