Concurs republican ,,Mesajul meu antidrog”



Concurs de videouri/ filme de scurt metraj.

Transmite-ne videoul de la data de 15 mai – 15 iunie 2022 pe adresa csuhari@mail.ru și câștigătorul poți fi chiar TU!

Regulament

 concurs :

       

1. Concursul este organizat de AOPSÎ( Asociația Obștească a Părinților în Sprijinul Învățământului) în parteneriat cu Gimnaziul „Vasile Alecsandri”, or.Mărculești, Inspectoratul de Poliție  Florești,  în cadrul Proiectului ,,Construim o societate fără adicții nocive” din cadrul  Programului de Socializare Juridică in Școlile din Moldova (PSJM) a PH International și este finanțat de către Departamentul de Stat al SUA prin intermediul Biroului Internațional pentru Combaterea Traficului de Droguri și Aplicarea Legii.

2. Fiecare participant, ori grup de participanți, va realiza un videou de 1-2 minute cu tematica „Mesajul meu antidrog”, având drept scop sensibilizarea, prevenirea și combaterea consumului drogurilor în rândul tinerilor și impactul asupra viitorului lor.

3.Videourile vor fi transmise în format electronic, pe adresa csuhari@mail.ru în perioada

15 mai- 15 iunie  2022.  Participantul va specifica în mesaj următoarele informații: nume, prenume, vârsta, instituția școlară, numărul de contact.

4. Pot participa în concurs tinerii din Republica Moldova, cu vârsta 12 -18 ani,  dar se permite în videoul creat să fie utilizate fotografii, secvențe, dialoguri cu persoane și de altă vârstă.

5. În perioada 16 -25 iunie juriul format din polițist, psiholog, director de școală, adolescent, părinte vor juriza filmele primite și va fi organizată ședința în format online și fizic, în care se vor anunța rezultatele concursului. Participanții la concurs vor fi premiați conform rezultatelor obținute. Tuturor participanților li se vor decerna diplome și premii.

6. Juriul va examina videourile conform criteriilor de evaluare, ce vor include:

originalitatea şi mesajul transmis, calitatea coloanei sonore, timpul alocat.

7. Videourile cele mai reușite vor fi asamblate într-un colaj, care va fi postat pe rețelele de socializare, cu acordul participantului.

Pentru detalii puteți apela nr. 060660238.

Articol adaugat de: Scoala Marculesti