CICDE anunță înscrierea la ediția din anul 2022 a jocurilor intelectuale în domeniul electoral Ce? Unde? Când?



 

Centrul de Instruire Continuă în Domeniul Electoral anunță înscrierea la ediția a VI-a a jocurilor intelectuale cu tematică electorală  Ce? Unde? Când? în perioada 1-30 aprilie 2022.

Se pot înscrie la joc echipe formate din tineri și tinere cu vârsta cuprinsă între 17 și 21 de ani din orice regiune a țării. Înregistrarea se efectuează accesând următorul link: https://docs.google.com/forms/d/1RoNSJ4YL7PjsljhYnZlqNHTydX3B19dvR7O8rh-2C-Q/

Jocul se va desfășura la Chișinău, cu prezență fizică în data de 7 mai 2022. Locul desfășurării și detalii organizatorice vor fi comunicate echipelor înscrise.

Conceptul jocului „Ce? Unde? Când?” presupune că echipele participante vor trebui să răspundă la o serie de întrebări de logică și erudiție cu tematică electorală. Vedeți aici (https://www.youtube.com/watch?v=xRu54M_cUc8) și aici (https://www.youtube.com/watch?v=GXglXngSESc&t=3s) cum s-au desfășurat edițiile anterioare.

Jocul intelectual cu tematică electorală a avut loc pentru prima dată în septembrie 2017 și este organizat în parteneriat cu Clubul Moldovenesc de Jocuri Intelectuale în cadrul Proiectului „Consolidarea democrației în Moldova prin alegeri incluzive și transparente” implementat de către Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD) Moldova, cu suportul financiar al Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID). Din 2017 până în prezent, la concursul organizat de CICDE au participat în total peste 1000 de persoane din aproximativ 100 de instituții de învățământ.