Concurs Extins de selectare a prestatorilor de servicii sociale pentru persoanele vârstnice - pentru dezvoltarea sau extinderea serviciilor pentru victime ale violenței în familie



Concurs EXTINS de selectare a prestatorilor de servicii sociale pentru persoanele vârstnice - pentru dezvoltarea sau extinderea serviciilor pentru victime ale violenței în familie

CONTEXT

 

HelpAge International în Moldova anunță extinderea Concursului de selectare a prestatorilor de servicii sociale interesați să dezvolte sau să extindă serviciile pentru persoanele vârstnice victime ale violenței în familie.

În perioada 01 decembrie 2020 – 31 decembrie 2023 HelpAge International în Moldova, cu suportul financiar al Republicii Federale Germania BMZ, implementează proiectul „Servicii mai incluzive de asistență și protecție a vârstnicilor din Moldova aflați la risc sau afectați de violență”.

Unul din obiectivele proiectului își propune să creeze/dezvolte sau să extindă servicii de asistență și adăpost pentru victimele violenței în familie și să le ajusteze la necesitățile persoanelor vârstnice, astfel ca serviciile să fie prietenoase vârstei. Deși serviciile sociale existente în Republica Moldova includ și persoane vârstnice, acestea mai puțin ajung să fie asistate și mai puțin cunosc unde să se adreseze după sprijin.  

 

CRITERII DE ELIGIBILITATE

 

Sunt eligibili să participe la concurs prestatorii publici sau privați de servicii sociale destinate victimelor violenței în familie sau persoanelor vârstnice, și planifică crearea sau extinderea serviciilor sociale pentru persoanele vârstnice victime ale violenței.

Prestatorii de servicii sociale trebuie să fie direct responsabili de pregătirea și gestionarea proiectului, fără a acționa ca intermediar.

Sunt încurajați să aplice prestatorii de servicii sociale care sunt acreditați cel puțin pentru un serviciu social, aceasta însă nu este o condiție obligatorie pentru a aplica la concurs.

 

Detalii pentru condițiile concursului sunt oferite înTermenii de referință.

 

DEPUNEREA DOSARULUI

 

Dosarul de aplicare poate fi depus la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul „Concurs servicii sociale HelpAge” în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente sau care aplică după termenul limită indicat, fără a fi notificați.

Informații suplimentare pot fi solicitate de la Dina Ciubotaru, la nr. de tel: +37322 225098, dina.ciubotaru@helpage.org 

Termenul limită pentru depunerea dosarelor în etapa extinsă: 24 octombrie 2021.

Dosarele incomplete sau depuse după termenul limită nu vor examinate.