Concurs online de Poste, Video sau Articol despre experienta Erasmus+ & ESC

Info Centru în Moldova pentru Erasmus+ Tineret şi Corpul European de Solidaritate în parteneriat cu Institutul de Instruire în Dezvoltare “MilleniuM” lansează Concurs online de Postere, Videouri şi Articole despre experienta Erasmus+ & ESC cu tema: ”Galeria online a celor mai extraordinare experienţe Erasmus+ Youth şi European Solidarity Corps” eveniment organizat cu prilejul a #ErasmusDays (14-16 octombrie) şi Zilei Internaţionale a Voluntarilor (5 decembrie).


Despre Concurs:

Aplicările pentru Concurs, vor fi recepționate de către organizatori în perioada 14 octombrie – 5 decembrie 2021, la adresa de email: info.Moldova@salto-youth.net, cu mențiune în titlul mesajului ”Galeria online a celor mai extraordinare experienţe Erasmus+ Youth şi European Solidarity Corps” și textul mesajului care va include:

  • Denumirea proiectului, perioada şi ţara gazdă;
  • Date de contact a aplicantului.

Concursul se va desfășura pe pagina Facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova, în perioada 14 octombrie – 5 decembrie 2021. Jurizarea va avea loc prin intermediul like-urilor: posterul, videoul şi articolul cu numărul maxim de like-uri vor fi considerate câştigătoare.

Lista câștigătorilor va fi făcută publică în data de 16 decembrie 2021, în cadrul Conferinţei Non-Formale 2021, precum şi pe pagina facebook a Info Centru în Moldova pentru Erasmus+ Tineret şi Corpul European de Solidaritate.

Concursul se va desfășura în conformitate cu prezentul Regulament.

Criterii de eligibilitate:

  • Concursul este destinat persoanelor fizice, juridice, voluntarilor și grupurilor de inițiativă din Republica Moldova, care au participat la proiecte Erasmus+ Youthşi / sau European Solidarity Corps.
  • Mesajul pentru concurs poate fi elaborat în 3 limbi: română, rusă şi engleză;
  • Participanții se pot înscrie cu mai multe postere, videouri şi/sau articole;

 Criterii de realizare a lucrărilor:

Reprezentaţi un proiect Erasmus+ Youth şi / sau European Solidarity Corps la care aţi participat, prin intermediul unui poster online (ex. colaj photo în Canva), video sau articol care va conține următoarele elemente:

  1. Denumirea proiectului, perioada şi ţara gazdă;
  2. Numărul participanţilor şi ţările partenere;
  3. Fotografii din cadrul proiectului;
  4. Ce ai învăţat în cadrul proiectului;
  5. De ce recomanzi participarea tinerilor la astfel de proiecte.

Desemnarea participanților:

Câștigătorii concursului vor fi desemnați după numărul maxim de ”Like-uri” la poster, video şi articol amplasate pe pagina Facebook https://www.facebook.com/EP.Moldova, în cadrul albumului deschis “Galeria online a celor mai extraordinare experienţe Erasmus+ Youth şi European Solidarity Corps”.

Votarea va fi activă în perioada: 14 octombrie – 5 decembrie 2021

3 aplicanţi cu cele mai multe lik-uri pentru fiecare categorie (Poster, Video şi Articol), vor fi premiați din partea organizatorilor cu premii, Certificat de câştigător și invitaţia de a participa la un proiect Erasmus+ Tineret în 2022.


Toți aplicanţilor vor primi din partea organizatorilor suvenire şi Certificate de mulţumire pentru promovarea proiectelor Erasmus+ Tineret şi Corpul European de Solidaritate.


Pentru detalii, accesați ne puteţi contacta la adresa de e-mail: : info.Moldova@salto-youth.net sau la nr. de telefon 069110076, Vitalie Cîrhană


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Descopera ONG

Descopera Finanțatori

Active în ultima săptămănă