Turneul caritabil de fotbal în susținerea creării Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative



255626428 10158135787315303 8600625774396109404 n

Turneul caritabil de fotbal este organizat în cadrul proiectului „Îngrijiri paliative sustenabile și reziliente la nivel național” implementat de Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova, cu suportul financiar al Fundației Soros-Moldova/Departamentul Sănătate Publică.

Turneul va reuni 6 echipe formate din studenți, rezidenți, specialiști din domeniul medicinii care sprijină cauza nobilă orientată spre dezvoltarea serviciilor de îngrijiri paliative sustenabile și reziliente în Republica Moldova precum și fac apel de susținere a PETIȚIEI ONLINE în scopul creării Centrului Universitar de Îngrijiri Paliative

Prin intermediul acestui eveniment, toți participanții și-au propus să susțină bolnavii incurabili cu donații de produse igienice.

Echipa câștigătoare se va alege cu prima Cupă a Ambasadorilor în Paliație.

Acesta este primul turneu caritabil de fotbal organizat de către Universitatea de Stat de Medicină și Farmacie „Nicolae Testemițanu” din Republica Moldova în parteneriat cu Asociația Studenților și Rezidenților din Moldova, care sperăm să devină o tradiție frumoasă și să contribuie și la alte cauze demne.

Evenimentul se va desfășura la data de 14.11.2021, în incinta Complexului Sportiv Universitar de pe adresa Str. Nicolae Testemițanu 24/5 și va începe la ora 09:00.

Mai multe detalii privind proiectul: