Burse pentru programul de masterat „Studii avansate în asistența socială și expertiza socială”



2

 

 

 

Dacă urmăriți desăvârșirea potențialului dvs. profesional, dacă doriți cunoștințe mai profunde despre natura umană, sistemele sociale și cum să contribuiți real la bunăstarea comunitară, le-ați putea realiza devenind student(ă) în cadrul programului de masterat „Studii avansate în asistența socială și expertiza socială”.

Procesul de învățământ este hibrid, cu predare în sala de curs și on-line, asigurat de profesori din Republica Moldova si Statele Unite ale Americii. Predarea este centrată pe dialectică, analiza sistemelor, integrare interdisciplinară, dezvoltare comunitară și antreprenoriat social.

Principala caracteristică a Programului este orientarea practică ce constă în elaborarea și implementarea unui proiect de antreprenoriat social, care începe din primul semestru de studii și continuă după absolvire. Proiectele individuale sunt legate între ele în proiecte de grup care implică 3-4 studenți. Teza de master constă în aprofundarea teoretică a tematicii abordate în cadrul proiectul de antreprenoriat social.

 

AO Proiectul Casa Mare oferă o bursă în mărime de 50% din contractul pentru studii studenților care frecventează orele, prezintă toate lucrările la timp și au rezultate academice înalte.

 

Absolvenții Programului s-au remarcat prin:

* fondarea mai multor organizații non-guvernamentale în Moldova și Statele Unite ale Americii;

* activitate în poziții de administratori/manageri de top în domeniul protecției sociale;

* lansarea proiectelor inovative de antreprenoriat social în localități rurale, orientate spre dezvoltarea comunitară, ameliorarea situației ecologice, renașterea culturală etc.

 

Pentru a vă înscrie la Program, Vă rugăm să depuneți actele necesare la Comisia de admitere, ULIM, programul de masterat „Studii avansate în asistența socială și expertiza socială”.

Perioada admiterii în cadrul programului de masterat in expertiza socială se finalizează la data de 15 septembrie. Actele pot fi depuse la ULIM.

 

Doritorii de a se înscriere la școala de vară în care vor afla mai multe despre programul de masterat, dar si multe alte lucruri interesante (desfășurată în perioada 22-27 aug.) rugăm să ne trimită CV-ul și o scurtă scrisoare de intenție la adresa nasw.moldova@gmail.com până la data de  20 august.

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să ne contactați la emailul nasw.moldova@gmail.com or numărul de telefon 079270706.

Articol adaugat de: Vadim Tarna