Termen extins: AO „Laolaltă” angajează Profesor/Profesoară de limba Engleză pentru Centrul Comunitar din or. Cahul



AO „Laolaltă” angajează Profesor/Profesoară de limba Engleză pentru Centrul Comunitar din or. Cahul

AO „Laolaltă” este o organizație non-guvernamentală din Republica Moldova, fondată în 2020, care promovează implicarea cetățenilor și cetățenelor în mobilizare comunitară, pentru o bună conlucrare cu autoritățile publice și dezvoltarea comunităților empatice și implicate cu oportunități echitabile pentru dezvoltare continuă.

LAOLALTĂ, în cadrul parteneriatului cu UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, implementează programe pentru oferirea suportului și accesul la servicii de protecție persoanelor refugiate din Ucraina. Proiectele implementate de LAOLALTĂ contribuie la creșterea gradului de integrare, participare și implicare a persoanelor refugiate. Parteneriatul este pentru perioada   1 iunie 2022 – 31 decembrie 2024.

În 2023 de către AO “Laolaltă” cu suportul Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR) a fost creat Centrul Comunitar în or. Cahul, un spațiu prietenos și incluziv, în care fiecare femeie, copil și tânăr(ă) se simte în siguranță și are șanse egale. CC din or. Cahul promovează valori precum: egalitate; suport; integrare și respect.

Despre job

Căutăm persoane care împărtășesc valorile noastre și care vor contribui la dezvoltarea inițiativei. Fiecare viitor/oare angajat/ă va trebui să semneze Codul de Etică care, în primul rând prevede, tratarea refugiatelor și refugiaților cu demnitate, respect, empatie și grijă. Înțelegând că refugiata/refugiatul e în primul rând un om într-o situație extrem de dificilă și nu reprezentantul unui grup etnic, social, etc.

Cerințe

  • Experiență de predare;
  • Studii superioare în pedagogie, filologie, litere sau altă facultate relevantă;
  • Cunoașterea limbii engleză;
  • Experiență de predare non-formală;

Ce oferim

  • Regim de lucru flexibile;
  • Salariu motivant;
  • Un mediu prietenos de lucru cu o echipă multidisciplinară;

Tipul de activitate: Part-time, 3 ore pe săptămână (2 zile a cîte 1,5 ore) 

Perioada de angajare: 1 (una) lună cu posibilitatea de extindere

Disponibilitatea postului: februarie - martie 2024

Locație: Centrul Comunitar din or. Cahul, adresa: or. Cahul, str, Păcii, nr. 6 

Dosarul de aplicare trebuie să conțină:

  • CV-ul (de maxim două pagini)
  • Numele la două persoane pentru recomandări

Transmite dosarul de aplicare până pe 15/02/2024, ora 17:00 pe adresa hr@laolalta.md, cu titlul ”Concurs Profesor/Profesoară de limba Engleză”

Vă informăm că AO „Laolaltă” va procesa datele personale furnizate strict în scopuri de angajare.