Cerere de ofertă pentru identificarea unui consultant (persoană fizică) care va presta servicii analitice în cadrul implementării proiectului de grant al UE„OSC rezistente + Bugetare responsabilă = Implementarea accelerată a Acordului de Asociere”



 

Centrul Analitic Independent Expert-Grup anunță concurs pentru identificarea unui consultant (persoană fizică) care va presta servicii analitice în cadrul implementării proiectului de grant al UE „OSC rezistente + Bugetare responsabilă = Implementarea accelerată a Acordului de Asociere” în corespundere cu termenii de referință anexați.

Consultatul va fi responsabil de: 

  • Oferirea de mentorat și îndrumare OSC-urilor beneficiare în elaborarea rapoartelor de monitorizare a cheltuielilor bugetare. Expertul se va implica în mod activ cu OSC-urile pentru a asigura calitatea, relevanța și impactul necesare acestor rapoarte. Fiecare OSC va trebui să elaboreze 2 analize de monitorizare a cheltuielilor bugetare. 
  • Participarea la evenimentele de advocacy și vizibilitate organizate pentru dezbaterea/prezentarea rezultatelor rapoartelor.

🎯 Toate detaliile și anexele aferente concursului sunt disponibile pe link-ul alăturat:  https://bit.ly/3O2hrPa