Termen Extins: A. O. Laolalta angajează Coordonatoare / Coordonator la Centrul Comunitar din orașul Ungheni



AO „Laolaltă” este o organizație non-guvernamentală din Republica Moldova, fondată în 2020, care promovează implicarea cetățenilor și cetățenelor în mobilizare comunitară, pentru o bună conlucrare cu autoritățile publice și dezvoltarea comunităților empatice și implicate cu oportunități echitabile pentru dezvoltare continuă.

LAOLALTĂ, în cadrul parteneriatului cu UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, implementează programe pentru oferirea suportului și accesul la servicii de protecție persoanelor refugiate din Ucraina. Proiectele implementate de LAOLALTĂ contribuie la creșterea gradului de integrare, participare și implicare a persoanelor refugiate. Parteneriatul este pentru perioada   1 iunie 2022 – 31 decembrie 2024.

În 2022 de către AO “Laolaltă” cu suportul Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR) a fost creat Centrul Comunitar 151 (CC151), un spațiu prietenos și incluziv, în care fiecare femeie, copil și tânăr(ă) se simte în siguranță și are șanse egale. CC 151 promovează valori precum: egalitate; suport; integrare și respect.

În 2024, împreună cu partenerul nostru UNHCR ne propunem să deschidem și să coordonăm Centrul Comunitar în or. Ungheni. Acesta va fi la o scară mai mică decât CC151 și activitățile vor fi implementate împreună cu ONG-urile locale și internaționale, dar și APL de pe loc. 

Despre job

Rolul persoanei recrutate va fi de a coordona implementarea programului în Centrul Comunitar din Ungheni și de a asigura o bună coordonare cu LAOLALTĂ și toți partenerii implicați. 

Căutăm persoane care împărtășesc valorile noastre și care vor contribui la dezvoltarea inițiativei. Fiecare viitor/oare angajat/ă va trebui să semneze Codul de Etică care, în primul rând prevede, tratarea refugiaților cu demnitate, respect, empatie și grijă. Înțelegând că refugiata/refugiatul e în primul rând un om într-o situație extrem de dificilă și nu reprezentantul unui grup etnic, social, etc.

Sarcinile și responsabilități:

  •     Elaborarea Planul de dezvoltare și promovare a Centrului Comunitar, coordonarea și monitorizarea implementării acestuia
  •     Pregătirea și organizarea planurilor de activitate și asigurarea resurselor necesare pentru desfășurarea activităților
  •     Stabilirea relațiilor de colaborare pe termen lung cu partenerii regionali, beneficiarii și finanțatorii proiectului
  •     Întocmirea rapoartelor de activitate bi-săptămânale

Educație și Experiență:

  •     Competențe și experiență în coordonare și management de proiecte
  •     Experiența de lucru cu donatori străini va constitui un avantaj
  •     Abilități excelente de interacțiune și comunicare
  •     Abilități de a lucra independent și în echipă
  •     Responsabilitate, corectitudine și punctualitate
  •     Abilități și experiență de utilizare a calculatorului (MS Word, Excel etc)
  •     Cunoașterea limbilor română și rusă la un nivel avansat, cunoașterea limbii engleze va constitui un avantaj

Detalii contractuale:

  •       Program de lucru full time cu regim flexibil 
  •       Salariu motivant 
  •       Un mediu prietenos de lucru, echitabil și non-discriminator de angajare 
  •       Colaborarea cu o echipă multidisciplinară
  •       Activități de teambuilding

Procedura de aplicare: 

Pentru a aplica pentru poziția de Coordonatoare / Coordonator CC Ungheni în cadrul organizației noastre, urmând pașii următori:

1. CV-ul: Transmite un CV, de maxim două pagini, detaliind experiența, educația, competențele și orice alte informații relevante pentru poziția respectivă.

2. Scrisoare de motivare: Include o scrisoare de motivare, care să nu depășească o pagină, în care să evidențiezi de ce ești interesat(ă) de această poziție, cum experiența și abilitățile tale se potrivesc cerințelor postului și cum ai contribui la organizație.

3. Referințe: Menționează în scrisoarea de motivare numele a două persoane care te pot recomanda și care pot oferi referințe despre experiența și aptitudinile tale în domeniul financiar sau în mediul profesional relevant.

Pentru a aplica la poziția de „Coordonatoare / Coordonator CC Ungheni”, expediază dosarul de aplicare până la data de 12/02/2024, ora 18:00, la adresa de e-mail hr@laolalta.md, având ca subiect titlul „Coordonatoare / Coordonator CC Ungheni.

Te așteptăm cu entuziasm în echipa noastră!

Vă informăm că AO „Laolaltă” va procesa datele personale furnizate strict în scopuri de angajare.