AO Laolalta angajează Coordonatoare / Coordonator al Centrului Comunitar în orașul Cahul



Laolalta angajează Coordonatoare / Coordonator al Centrului Comunitar în orașul Cahul

AO „Laolalta” (LAOLALTĂ) este asociația obștească fondată în 2020 din membrii Inițiativei „Împreună Împotriva Covid-19” și este co-fondatoarea Inițiativei „Moldova pentru Pace” din primele zile are invaziei ruse pe teritoriul Ucrainei. Misiunea organizației este să contribuie la o societate implicată prin programe și proiecte care capacitează cetățenele și cetățenii în mobilizare comunitară, bună conlucrare cu autoritățile și responsabilizare reciprocă.LAOLALTĂ, în cadrul parteneriatului cu UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați, implementează programe pentru oferirea suportului și accesul la servicii de protecție persoanelor refugiate din Ucraina. Proiectele implementate de LAOLALTĂ contribuie la creșterea gradului de integrare, participare și implicare a persoanelor refugiate. Parteneriatul este pentru perioada   1 iunie 2022 – 31 decembrie 2023.

Centrul Comunitar 151 (CC151) a fost creat de către AO “Laolaltă” pentru inițiativa „Moldova pentru Pace”, cu suportul Agenției ONU pentru Refugiați (UNHCR). CC151 este un spațiu prietenos și incluziv, în care fiecare femeie, copil și tânăr(ă) se simte în siguranță și are șanse egale. CC 151 promovează valori precum: egalitate; suport; integrare și respect.

În 2023, împreună cu partenerul nostru UNHCR ne propunem să deschidem și să coordonăm 4 centre comunitare regionale, în Cahul, Comrat, Căușeni și Dondușeni. Acestea vor fi la o scară mai mică decât CC151 și activitățile vor fi implementate împreună cu ONG-urile locale și internaționale, dar și APL de pe loc. 

Despre job

Rolul persoanei recrutate va fi de a coordona implementarea programului în Centrul Comunitar din or Cahul și de a asigura o bună coordonare cu LAOLALTĂ și toți partenerii implicați. 

Căutăm persoane care împărtășesc valorile noastre și care vor contribui la dezvoltarea inițiativei. Fiecare viitor/oare angajat/ă va trebui să semneze Codul de Etică care, în primul rând prevede, tratarea refugiaților cu demnitate, respect, empatie și grijă. Înțelegând că refugiata/refugiatul e în primul rând un om într-o situație extrem de dificilă și nu reprezentantul unui grup etnic, social, etc.

Responsabilități:

  •     Elaborarea Planul de dezvoltare și promovare ale centrelor regionale, coordonarea și monitorizarea implementării acestuia
  •     Pregatirea și organizarea planurilor de activitate în cadrul centrelor regionale și asigurarea resurselor necesare pentru desfășurarea activităților
  •     Stabilirea relațiilor de colaborare pe termen lung cu partenerii regionali, beneficiarii și finanțatorii proiectului
  •     Administrarea bugetului proiectului în conformitate cu procedurile interne aplicabile și cu condițiile finanțatorului
  •     Întocmirea rapoartelor de activitate bi-săptămânale

Competențe și calificări necesare:

  •     Competențe și experiență în coordonare și management de proiecte
  •     Experiența de lucru cu donatori străini va constitui un avantaj
  •     Abilități excelente de interacțiune și comunicare
  •     Abilități de a lucra independent și în echipă
  •     Responsabilitate, corectitudine și punctualitate
  •     Abilități și experiență de utilizare a calculatorului (MS Word, Excel etc)
  •     Cunoașterea limbilor română și rusă la un nivel avansat, cunoașterea limbii engleze va constitui un avantaj

Oferim:

  •       Program de lucru full time, de 100%, regim flexibil 
  •       Salariu motivant, 15 000 - 16 000 MDL pentru 100% implicare
  •       Un mediu prietenos de lucru, echitabil și non-discriminator de angajare 
  •       Colaborarea cu o echipă multidisciplinară
  •       Activități de teambuilding

Dosarul de aplicare trebuie să conțină:

  •       CV-ul (de maxim două pagini) în format PDF
  •       Scrisoare de motivare (de maxim o pagină) în format PDF
  •       Numele la două persoane pentru recomandări

Dacă te regăsești în cele menționate mai sus transmite dosarul de aplicare până pe 15/05/2023, ora 18:00 pe adresa hr@laolalta.md cu titlul „Coordonatoare / Coordonator al Centrului Comunitar în or. Cahul”

Vă așteptăm cu drag în Echipa LAOLALTĂ!

LAOLALTĂ își rezervă dreptul de a nu selecta, sau de a selecta unul sau mai mulți candidați în rezultatul acestui anunț de post vacant. De asemenea, LAOLALTĂ, își rezervă dreptul de a lua în considerare candidații/candidatele care aplică la acest post și pentru alte poziții similare în cadrul proiectelor LAOLALTĂ, la aceeași categorie și cu descrierea cerințelor față de post, experiență și cerințe educaționale similare.Doar candidații/ele preselectaț/ei vor fi contactați/te.

Datele personale vor fi procesate de LAOLALTĂ doar pentru scopuri de angajare.

NB: Procesul de selectare se va desfășura în conformitate cu politica de resurse umane a LAOLALTĂ  fără a discrimina candidații pe criterii de naționalitate, rasă, etnie, religie sau credință, sex, vârstă, dizabilitate, orientare sexuală, orientare politică, statut social sau pe baza oricărui alt criteriu.