CCF Moldova anunță concurs de angajare pentru poziția de Digital Content Strategist în cadrul departamentului de Comunicare și Fundraising



CCF Moldova anunță concurs de angajare pentru poziția de  Digital Content Strategist în cadrul departamentului de Comunicare și Fundraising.

Specialistul responsabil de Conținutul digital implementează strategia de comunicare prin intermediul rețelelor sociale ale organizației și prin intermediul site-urilor, în scopul creării și implementării strategiei de strângere de fonduri a CCF Moldova.

 Responsabilități principale:

  1. Realizarea și implementarea strategiei de Social Media în sprijinul strategiei de comunicare și fundraising a organizației.
  2. Realizarea strategiei de comunicare pentru fiecare din platformele de SM ale organizației: Facebook, Instagram, Youtube, Patreon.
  3. Identificarea de subiecte și generarea de conținut, zilnic, pentru fiecare din platformele de SM și în acord cu strategia de comunicare și de fundraising a CCF Moldova.
  4. Gestionarea comunității din SM, inclusiv propuneri de implicare a endorserilor Fundației.
  5. Implementarea proiectelor în SM (ex: gestionarea evenimentelor pe paginile de SM ale organizației).
  6. Urmărirea și îmbunătățirea constantă a principalelor surse de engagement  pe paginile de SM.
  7. Crearea și gestionarea campaniilor de Facebook și Google Ads;
  8. Crearea, gestionarea și optimizarea campaniilor de Facebook Ads și Google Ads, în acord cu strategia de comunicare și fundraising a organizației.
  9. Identificarea subiectelor cu potențial de promovare în SM.
  10. Gestionarea site-urilor organizației (ccfmoldova.org, donatii.md, rostulpostului.md, evenimenteccf.org)
  11. Conținut permanent adus la zi pe website-ul organizației.
  12. Optimizare SEO.
  13. Suport pentru proiectele desfășurate de departamentul de Comunicare.
  14. Elaborarea materialelor de promovare ale acțiunilor organizației.

 

Experiență și aptitudini esențiale:

  1. minim 5 ani de experiență generală în comunicare și gestionare a platformelor de Social Media (realizarea și implementarea strategiei de SM);
  2. aptitudini de copywriter, adaptate diverselor medii de comunicare (SM, web, media tradiționale, prezentări, rapoarte);
  3. minim 3 ani de experiență specifică în implementarea de campanii Facebook Ads, Google Ads;
  4. experiență specifică în gestionarea platformei Wordpress;
  5. experiență relevantă în management de proiect;
  6. foarte bune abilități de comunicare (în scris, orală, interpersonală), planificare și organizare, atenție la detalii;
  7. fluență în limba engleză, română și rusă.

Pentru participarea la concursul de angajare, vă rugăm să expediați CV-ul, scrisoarea de motivare și numele a două persoane de referință, până la data de 24 martie 2023, la emailul contact@ccfmodlova.org cu titlul Digital Content Strategist.

CCF Moldova (www.ccfmoldova.org ) este o organizație non-guvernamentală cu experiență în domeniul protecției sociale a copilului și familiei, realizând dreptul fiecărui copil la creștere și dezvoltare în mediul familial și mediul educațional incluziv în care aceștia își pot realiza plenar potențialul.

Din 2022, CCF Moldova implementează acțiuni de susținere a refugiaților din Ucraina, dar și a comunităților locale care se confruntă cu vulnerabilități sporite.

CCF Moldova este semnatară a Politicii de Protecție a Copilului de Prevenire a Exploatării și Abuzului Sexual și declară toleranță zero față de orice formă de violență. Angajații CCF Moldova vor semna ambele politici și își vor asuma angajamentul de respectare a acestora.