AO „Pas cu Pas regiunea Sud” anunță concurs de angajare pentru funcția de Psiholog la Centru de zi, mun. Cahul (concurs repetat)



A.O. „ Pas cu Pas regiunea Sud” în cadrul  proiectului „Consolidarea Controlului Tuberculozei și  Reducerea Mortalității Asociate SIDA în Republica Moldova” angajează  un specialist (persoană fizică) în calitate de psiholog. 

Abilităţi: relaționare interpersonală, comunicare eficientă, planificare, organizare,  capacitate de lucru independent și în echipă, integritate, spirit de iniţiativă, empatie, responsabilitate, capacitate de decizie, rezistenţă la efort şi stres, respectarea confidențialității datelor la care are acces, asigurarea calității serviciilor, tendinţă spre dezvoltare profesională continuă. 

RESPONSABILITĂŢI DE BAZĂ:

  • Evaluarea stării emoționale a beneficiarilor prin utilizarea de tehnici și instrumente specializate;
  • Ședințe de consiliere și psihoterapie individuală și de grup;
  • Identificarea nevoilor specifice ale beneficiarilor și referirea acestora către alte serviciile de suport;
  • Organizarea activităților de învățare privind managementul stresului, rezolvarea conflictelor interioare, relaționarea cu membrii de familie și alți beneficiari din cadrul Centrului;
  • Informarea și coordonarea cu administrația Centrului privind activitățile desfășurate;
  • Ținerea evidenței cazurilor asistate;
  • Instruirea colegilor cu privire la modul de abordare și asistare a beneficiarilor reieșind din fiecare caz separat;

 Alte atribuţii: participarea la instruirile și activitățile de dezvoltare profesională desfășurate în cadrul serviciului; respectarea secretul profesional, codul de etică și deontologie a psihopedagogului; participarea la organizarea seminarelor de formare pentru angajații Centrului în scopul diminuării sindromului arderii profesionale, înaintarea  propunerilor  pentru îmbunătățirea calității serviciului.

STUDII ȘI ABILITĂȚI:

Obligatoriu: Studii superioare în domeniul Psihologiei;

Cunoștințe: legislaţia în domeniul   psihologiei, cunoaşterea politicilor, precum şi a practicilor naţionale în protecția drepturilor omului; cunoştinţe de utilizare a calculatorului: Word, Excel, Power Point, Internet etc.;

Limbi vorbite: Română și Rusă (nivel avansat), Engleza (intermediar spre avansat).

Consultanții interesați trebuie să furnizeze CV-ul cu informații care indică faptul că ei sunt calificați să presteze serviciile menționate (descrierea serviciilor similare, experiență în condiții similare, disponibilitatea și competențe adecvate în rândul personalului, etc.). 

Scrisorile de Intenții împreună cu CV-ul pot fi transmise prin poștă, e-mail sau aduse direct la adresa:
Numele Beneficiarului: A.O. „Pas cu Pas regiunea Sud ”
Adresa: Republica Moldova, mun. Cahul, str. Costachi Negruzzi 46
Tel.: 068318830 E-mail: pas.regiuneasud@gmail.com

Informații suplimentare referitoare la sarcinile alocată, vă puteți adresa:                            Ciobanu Svetlana, tel. 068318830

Termenul limită - 06 februarie 2023, ora 17:00.

Articol adaugat de: AO „Pas cu Pas regiunea Sud”