Fundația Tony Hawks Centru, anunță concurs pentru contractarea unui expert în domeniul social privind acreditarea serviciului



Fundația Tony Hawks Centru (www.tonyhawkscentru.md) este o organizație non-guvernamentală, non-profit, care activează în conformitate cu Constituţia Republicii Moldova, cu sediul în orașul Chișinău, strada Drumul Taberei 10, MD 2008. 

Beneficiarii noștri sunt copiii de la 0 pînă la 18 ani, cu dizabilitați, care nu au posibilitate, din lipsă de mijloace, să fie încadraţi în programe de recuperare. Fundația prestează al 22-lea an, servicii gratis de reabilitare.

În perioada 01.11.2021 – 31.10.2023 Fundația „Tony Hawks Centru”, implementează proiectul „Extinderea echipei de reabilitare a copiilor și tinerilor cu nevoi speciale prin crearea serviciului de Terapie Ocupațională” finanțat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Fundația Soros-Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și AO Institutum Virtutes Civilis.

Una din activitățile proiectului,  prevede elaborarea pachetului de documente pentru acreditarea serviciului social „Centru de zi pentru persoanele cu dizabilități”.

În acest context, Fundatia Tony Hawks Centru, angajează un consultant/consultantă în domeniul social pentru elaborarea pachetului de documente privind acreditarea serviciului.

Consultantul/consultanta va fi selectat(ă) în baza dosarului:

 1. Termeni de referinta privind angajarea expertului

 2. Formular - oferta finaciara

Termenul limită pentru depunerea dosarului este 04.01.2023, ora 17:00.

Dosarul cu toate actele completate și semnate va fi expediate la adresa de e-mail: info@tonyhawkscentru.md cu mențiunea „Servicii de consultanță în domeniul elaborării documentelor pentru acreditarea serviciului social”.

Pentru întrebări ne puteți contacta la numărul 079993909.