Asociația Producătorilor și Exportatorilor de Fructe Moldova Fruct anunță concurs de angajare a unui Specialist Agrobusiness



Scopul postului: planificarea și implementarea activităților de dezvoltarea afacerilor din sectorul fructelor proaspete pentru membrii/beneficiarii Asociației: întreprinderi agricole, cooperative, grupuri de producători etc.

Responsabilități:

  1. Asigură consultarea cu membrii Asociației și implementarea planului anual de instruire și transfer tehnologic.
  2. Elaborează graficul activităților de instruire și transfer tehnologic și evaluează indicatorii stabiliți.
  3. Organizează vizite de studiu locale și internaționale, instruiri teoretice și vizite în câmp, conferințe, ședințe ale Consiliului de Administrare, adunări generale ale Asociației.
  4. Facilitează relațiile dintre membrii Asociației și experții/consultanții pe domeniile tehnologiilor de producere și post-recoltare a fructelor.
  5. Elaborează și actualizează baza de date cu furnizorii de inputuri din sectorul fructelor și facilitează relațiile membrilor cu aceștia.
  6. Asigură circuitul eficient de informație în cadrul Asociației referitor la tehnologiile noi și rezultatele obținute în cadrul loturilor demonstrative.
  7. Informează și consultă membrii Asociației despre posibilitățile de finanțare a investițiilor în sectorul producerii și procesării fructelor inclusiv prin programul de subvenționare de stat.
  8. Participă la atragerea proiectelor de asistență tehnică în domeniul instruirilor și transferului tehnologic din sectorul pomicol.



Abilități și experiență:
Studii:                                                  superioare şi post-universitare în domeniul economic

Calificări:                                            economie/business și administrare/agronomie

Experiența de munca:                    minim 3 ani de activitate în domeniul respectiv

Limbi vorbite:                                    româna, rusa, engleza

Cunoștințe si abilități:                    abilități avansate de comunicare, cunoștințe teoretice și practice în domeniul businessului cu fructele, gestionarea eficientă a informației în lucrul cu dosarele, capacități de organizare a evenimentelor, lucru în echipă, cunoștințe avansate de utilizare a calculatorului și WEB.


Candidații interesați sunt invitați să depună CV-urile la adresa de  E-mail: info@moldovafruct.md până la data de 15 ianuarie 2023.