Școala de Jurnalism din Moldova solicită cereri de oferte pentru adaptarea a două cursuri la instruirea la distanță/e-learningArticol adaugat de: Scoala de Jurnalism din Moldova

SJM Logo ROM

Școala de Jurnalism din Moldova (ȘJM) lansează un concurs pentru selectarea unui/unei expert/experte sau a unui grup de experți pentru elaborarea designului a două cursuri și adaptarea conținutului lor la instruirea la distanță/e-learning, în baza cirriculumului și suporturilor de curs ale ȘJM. Este vorba despre cursurile:

  1. „Știrea falsă. Dezinformarea. Propaganda. Fact-checking” (curs online, cu elemente de multimedia, includerea limbajului mimico-gestual și a subtitrărilor)
  2. „Podcastul” (curs online cu elemente de multimedia, inclusiv subtitrare)

Termenul limită pentru depunerea dosarului: 28 noiembrie 2022

Tipul contractului: Prestări servicii

Perioada contractului: decembrie 2022 - februarie 2023

Cerințe:

  • Experiență în elaborarea unor cursuri online;
  • Cunoașterea sistemului de învățământ din Republica Moldova (cunoașterea domeniului educației media, dar și al luptei cu dezinformarea și propaganda va fi un avantaj);
  • Disponibilitatea de a presta serviciile solicitate în perioada indicată;
  • Responsabilitate și atitudine conștiincioasă față de angajamentele asumate.

Dosarul de participare la concurs trebuie să conțină:

  1. CV-ul expertului/expertei, cu indicarea experienței relevante în domeniu (inclusiv linkuri la cursurile/programele de instruire online elaborate);
  2. Oferta tehnică (aceasta va include conceptul designului cursurilor și un plan de lucru);
  1. Oferta financiară (în lire sterline, impozabil), cu descrierea cheltuielilor detaliate aferente realizării acestui serviciu;
  2. O listă de până la trei referințe pentru care s-au desfășurat activități similare în ultimii trei ani, cu datele de contact incluse.

Dosarul de participare la concurs urmează să fie expediat, până la 28 noiembrie 2022, ora 17:00, la adresa de e-mail info@scoaladejurnalism.md, cu mențiunea „Cerere de ofertă elaborare cursuri online”.

Pentru informaţii suplimentare, puteți suna la numărul de telefon: +373 692 699 56.

Persoană de contact: Maia Metaxa, directoarea Școlii de Jurnalism din Moldova.

Școala de Jurnalism din Moldova este succesoarea proiectului „Școala de Studii Avansate în Jurnalism din Chișinău”, lansat în 2006 ca proiect-pilot al Centrului pentru Jurnalism Independent din Republica Moldova, în baza unor programe postuniversitare de jurnalism.  ȘJM activează de 16 ani în convingerea profundă că o presă independentă, liberă, instruită profesionist și dedicată în întregime principiilor de servire a publicului, este esențială pentru orice societate democratică. Detalii despre activitatea ȘJM găsiți pe: www.scoaladejurnalism.md, precum și pe pagina de Facebook a ȘJM.

În procesul de selecție, ȘJM nu discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidaților. ȘJM oferă șanse egale tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.

telegram