AO "Laolaltă" angajează Specialist în promovarea comunitații



„Moldova pentru Pace” este o inițiativă civică creată pentru a oferi asistență refugiatelor și refugiaților în urma invaziei ruse în Ucraina.

De la începutul războiului, am contribuit la eforturile de gestionare a fluxului de migrație din țara vecină. Lucrăm pe mai multe direcții: asigurare cu produse (alimentare, de igienă, pentru copii), identificarea de cazare și transport gratuit, protecția drepturilor omului, monitorizarea situației de la punctul de trecere Palanca, gestionarea voluntarilor, oferirea de informație corectă și actualizată etc. 

„Laolaltă” este asociația obștească fondată în 2020 din membrii Inițiativei „Împreună Împotriva Covid-19”. Misiunea organizației este să contribuie la dezvoltarea mediului de voluntariat, prin promovarea spiritului civic, empatiei și solidarității în societate, în care fiecare persoană se poate implica și contribui la dezvoltarea comunității sale.

Despre Centru Comunitar

Cu suportul UNHCR lansăm Centrul Comunitar - un spațiu prietenos și sigur pentru femei, care oferă șanse egale prin sprijinirea și oferirea unei platforme de implicare, dezvoltare și creștere într-un mediu nediscriminatoriu.

Despre job

Căutăm persoane care împărtășesc valorile noastre și care vor contribui la dezvoltarea inițiativei. Fiecare viitor/oare angajat/ă va trebui să semneze Codul de Etică care, în primul rând prevede, tratarea refugiatelor și refugiaților cu demnitate, respect, empatie și grijă. Înțelegând că refugiata/refugiatul e în primul rând un om într-o situație extrem de dificilă și nu reprezentantul unui grup etnic, social, etc. 

Sarcini și responsabilități

- Crearea articolelor, video-instrucțiuni pentru refugiați din Ucraina în colaborare cu echipa Moldova pentru Pace și UNHCR;

- Prezentarea raportelor lunare, trimestriale și anuale;

- Participarea la ședințele externe și interne;

- Participarea la monitorizarea canalelor de socializare;

- SMM management.

Cerințe

- Studii în jurnalism sau în domeniul asemănător;

- Cunoașterea limbilor rusă/română și engleză, ucraineneană prezintă un avantaj;

- Cunoașterea softurilor de creare a videourilor, ex. Movavi video editor;

- Capacități înalte de comunicare;

Ce oferim

  • Regim de lucru hibrid (la birou sau de acasă), cu ore flexibile și autonomie;
  • Salariu motivant;
  • Un mediu prietenos de lucru cu o echipă multidisciplinară;
  • Activități de teambuilding.

Tipul de activitate: Part-time

Dosarul de aplicare trebuie să conțină:

  • CV-ul (de maxim două pagini)
  • Scrisoare de motivare (de maxim o pagină).
  • Numele la două persoane pentru recomandări.

Transmite dosarul de aplicare până pe 21/11/2022, ora 17:00  pe adresa hr.cc151@gmail.com, cu titlul ”Specialist în promovare”.

Datele personale vor fi procesate de AO „Laolaltă” doar pentru scopuri de angajare