A.O. ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” anunță concurs de selectare a Statelor de personal Serviciului Social Cantină Socială, comuna Șuri, raion Drochia



A.O. ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI” (în continuare  ADO Lex XXI) implementează proiectul ”Servicii sociale durabile pentru persoanele vulnerabile din satul Șuri, raionul Drochia”, finanțat de Uniunea Europeană, cofinanțat și implementat de Fundația Soros Moldova în parteneriat cu Asociația Keystone Moldova și  AO Institutum Virtutes Civilis.

Scopul proiectului este acordarea de servicii sociale de calitate persoanelor aflate în dificultate, prin prepararea și distribuirea hranei persoanelor defavorizate din comuna Șuri, în condițiile stabilite de legislația în vigoare din Republica Moldova.

În vederea realizării acestui scop, ADO Lex XXI anunță angajarea Statelor de Personal pentru Cantina Socială în satul Șuri, raionul Drochia, și anume: Manager Cantina Socială, Bucatar, Ajutor de Bucatar și Coordonator de voluntari.

Pentru mai multe detalii despre responsabilitățile angajaților, vă rugăm să consultați Fișele de Post https://drive.google.com/drive/folders/1d_nKYvuUYOre315EdR5Kl8poNH9Ko7GJ?usp=share_link

 Pentru a aplica: Trimiteţi pe adresa de e-mail adolex21@gmail.com CV-ul dumneavoastră.

Termenul pentru depunerea CV-urilor este: 30 noiembrie 2022.

Vă informăm că vor fi contactați pentru interviu doar candidații selectați.  

 

Urmăriți pagina de facebook a asociației https://www.facebook.com/adolexadolex  pentru a fi la curent cu etapele proiectului.