Primăria Mea caută social media manager



SMM

 

În perioada 1 septembrie 2022 - 31 ianuarie 2024, Primăria Mea, cu suportul National Endowment for Democracy, implementează un proiect de monitorizare a autorităților publice locale din municipiul Chișinău și cercetare a problemelor urbane. Acest proiect își propune să faciliteze comunicarea dintre aleșii locali, funcționarii publici și cetățenii din Chișinău pentru abordarea în comun a problemelor prioritare ale municipiului. 

În cadrul proiectului, Primăria Mea va: 

- monitoriza activitatea Primăriei și a Consiliului Municipal și va informa locuitorii prin sinteze, articole informative și rapoarte alternative de activitate; 

- realiza cercetări aprofundate asupra problemelor prioritare ale Chișinăului și le va prezenta în diverse formate: cercetare, vizualizare de date, materiale video și vizuale;

- consulta opinia publică pe marginea problemelor cercetate, prin discuții cu aleșii locali, funcționari publici, experți, activiști și locuitorii municipiului. 

Căutăm social media manager care să promoveze activitățile și produsele din cadrul proiectului pe rețelele sociale ale organizației.

Responsabilități în cadrul proiectului

  • Analiza prezenței Primăria Mea pe rețelele de socializare;
  • Elaborarea și implementarea strategiei de comunicare a proiectului pe rețelele de socializare;
  • Elaborarea în comun cu designerul grafic a imaginilor, infograficelor, secvențelor video etc. pentru promovarea pe rețelele sociale a produselor;
  • Diseminarea produselor elaborate în cadrul proiectului pe rețelele de socializare a organizației;
  • Colectarea și analiza indicatorilor privind produsele promovate;
  • Alte activități necesare pentru informarea locuitorilor cu privire la activitatea autorităților publice locale.

Așteptări de la candidați

  • Experiență anterioară în gestionarea rețelelor sociale pentru organizații non-profit și inițiative civice.
  • Abilități și cunoștințe de bază în design grafic.
  • Cunoașterea limbii ruse la un nivel avansat va constitui un avantaj.

Perioada contractului

Octombrie 2022 - februarie 2024. 

Tipul contractului

Contract prestări servicii, normă deplină, program de lucru flexibil. 

Modalitatea de aplicare

Pentru a aplica vă rugăm să completați formularul de aplicare până pe 7 octombrie 2022, ora 23.59. Aplicarea trebuie să conțină:

  • Răspuns la întrebările adresate în formular; 
  • Curriculum Vitae;
  • Așteptările salariale.

CV-ul și oferta financiară vor fi încărcate în formularul atașat.

*** 

Important! Candidații și candidatele care au trecut selecția inițială vor fi invitați la interviu. Primăria Mea va reveni cu instrucțiuni privind pașii următori în procesul de recrutare doar către candidații selectați pentru interviu.

***

Pentru mai multe detalii despre proiect și responsabilități, ne puteți contacta pentru precizări și alte detalii pe cristina.voroneanu@primariamea.md și primariamea@gmail.com

***

Primăria Mea a apărut în anul 2016 din dorința unui oraș mai bun. În 2017, am înregistrat organizația neguvernamentală și ne-am alăturat scopului de a crea o organizație care să monitorizeze administrația publică locală, să analizeze acțiunile acesteia, să vină cu propuneri alternative și să găsească căi de a implica cetățenii în procesul decizional. Suntem o organizație pe orizontală, fără ierarhii și mizăm foarte mult pe responsabilitatea individuală a fiecăruia și fiecăreia.