Keystone Moldova angajează un consultant pentru realizarea atelierelor cu părinții și pedagogii, în vederea diminuării fenomenului de bullying / cyberbullying



Keystone Moldova implementează proiectul „Dialog comunitar pentru reducerea fenomenului de bullying”, care este realizat în cadrul proiectului „Împreună pentru educație de calitate”, susținut de Liechtenstein Development Service (LED)  și implementat de Asociația Alianța ONG-urilor active în domeniul Protecției Sociale a Copilului și Familiei (APSCF).

În cadrul acestui proiect, Keystone Moldova își propune să realizeze 6 ateliere cu părinții, pedagogii, membrii echipelor multidisciplinare, cu scopul de preveni / reduce fenomenul de bullying / cyberbullying în instituțiile de învățământ din r. Ștefan Vodă și Căușeni.

În această ordine de idei, va fi angajat un consultant (psiholog) pentru realizarea atelierelor menționate, în 6 instituții de învățământ din r. Căușeni și Ștefan Vodă. Fiecare atelier va avea o durată de 2 – 3 ore astronomice.

Sarcinile, activitățile și cerințele față de consultant, precum și rezultatele așteptate sunt descrise în Termenii de referință..

 

CONDIŢII DE APLICARE:

Persoanele interesante vor depune dosarul de aplicare care va conține:

1. CV-ul și datele de contact a 2 persoane de referință;

2. Oferta financiară.

 

Dosarul de aplicare va fi depus până la data de 14 septembrie 2022, la adresa de email: limalcoci@khs.org , cu titlul „Concurs psiholog”.

Pentru informații suplimentare, contactați: limalcoci@khs.org sau 069 589 220, Lina Malcoci, coordonatoare proiect.