Unitatea de implementare a Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară angajează specialist în management financiar



Republica Moldova
Proiectul de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF)
Nr. de Ref. a Proiectului: 
P161238

Unitatea de implementare a Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF) este în căutarea unui specialist în management financiar.

Consultantul va oferi suport în planificarea și monitorizarea utilizării fondurilor în cadrul proiectului, asigurarea contabilizării tranzacțiilor, întocmirea documentelor de plată și a situațiilor financiare ale proiectului, etc.

Obiectivele consultanței, sarcinile, activitățile și cerințele față de consultant, precum și rezultatele așteptate sunt descrise în Termenii de Referință

CV-ul și scrisoarea de intenție vor fi transmise pe adresa e-mail: pief.procurement@asp.gov.md, cu mențiunea „Specialist în management financiar”, până la data de 22 august 2022 (inclusiv).

Despre proiect: Guvernul Republicii Moldova a semnat acordul de finanțare cu Asociația Internațională pentru Dezvoltare pentru implementarea Proiectului de Înregistrare și Evaluare Funciară (PÎEF), având ca scop îmbunătățirea calității sistemului de administrare funciară și evaluarea bunurilor imobile, sporirea transparenței sistemului de impozitare a proprietății.

Articol adaugat de: Olga Chimirciuc