Concurs de selectare a unei companii pentru crearea materialelor video



Centrul CONTACT, cu susținerea financiară a Suediei, angajează o companie pentru crearea materialelor video ca parte componentă a 2 cursuri online la subiectul managementul financiar al ONG-urilor și scrierea proiectelor.

Centrul CONTACT este o Asociație Obștească independentă și apolitică care reprezintă o platformă activă de resurse, analiză, advocacy, dezbateri și comunicare pentru oameni activi, lideri comunitari și organizațiile societății civile care vor să contribuie la dezvoltarea unei societăți civile puternice, credibile și influențe cu un grad înalt de participare a femeilor și bărbaților și cu autorități publice transparente și responsabile.

Astfel, Centrul CONTACT își propune să dezvolte mai multe cursuri online pentru reprezentanții societății civile și lideri comunitari, care să contribuie la dezvoltarea organizațiilor și să sporească cunoștințele liderilor comunitari.

În acest context, Centrul CONTACT angajează o companie care va contribui la elaborarea conceptului și crearea conținutului video pentru 2 cursuri online.

Cerințe specifice:

  • Filmarea în studiou a trainerilor (trainerii vor fi selectați de către Centrul CONTACT);
  • Folosirea ChromaKey pentru filmare sau alt fundat relevant;
  • Folosirea teleprompter pentru citirea textului de către trainer;
  • Studioul pentru filmări cu lumini și izolare fonică;
  • Captarea profesională a sunetului;
  • Montarea, inclusiv cu corectări de imagini, sunet, culori;
  • Adăugarea elementelor animate și grafice

Menționăm că fiecare curs online va conține în medie 4-5 module. Pentru fiecare modul se va crea conținut video de până la 15 minute.

Echipa contractată va primi scenariul și conținutul fiecărui video și va colabora cu echipa de traineri și Centrul CONTACT pentru livrarea rezultatului final.

Termen limită de expediere a oferte: 11 august 2022

Ofertele vor expediate la adresa de email: elena.nofit@gmail.com, iar pentru detalii, vă rugăm să contactați Elena Nofit, la numărul de telefon 069749924.