Termen extins, 20 iulie - CRJM caută să angajeze consilier/ă juridic/ă pe perioadă nedeterminată



small Termen extins angajare juristCentrul de Resurse Juridice dorește să angajeze o persoană, sau mai multe, pe postul de consilier/ă juridic/ă. Termenul de aplicare la concurs a fost extins până la data de 20 iulie, ora 23:59.

Ce oferim noi: Un mediu prielnic dezvoltării profesionale în care sarcinile de la muncă oferă posibilitatea de face cercetare în domeniul juridic, de a veni cu propuneri legislative și de a semnala probleme sau derapaje din domeniul legislativ. În general, CRJM oferă angajaților săi șansa de a își face vocea auzită în aria reformelor juridice. În plus, oferim și acces la o sumedenie de traininguri și cursuri de profesionalizare și un regim de lucru flexibil.

Echipa CRJM se ghidează după crezul că toți colegii sunt importanți și egali între ei, iar opinia fiecăruia este luată în considerare, dezbătută și dacă este oportun implementată fie în modul de lucru al echipei fie în managerierea proiectelor asociației

Salariul pentru postul de consilier/ă este unul atractiv și competitiv, corelat direct cu nivelul de experiență al candidatului/candidatei, iar contractul de muncă este pe o perioadă nedeterminată.

Condițiile minime de eligibilitate sunt studiile în domeniul dreptului (studenții din ultimul an de studiu sunt de asemenea eligibili), bune cunoștințe în domeniul justiției, anticorupție și integritate, drepturilor omului și societății civile și cunoașterea fluentă a limbilor română şi engleză (cel puțin nivelul B2). Cunoaşterea limbii ruse sau a altor limbi de circulaţie internaţională constituie un avantaj.

Căutăm pe cineva care împărtășește valorile CRJM și crede în drepturi egale pentru toți indiferent de sex, religie, rasă, naționalitate și vârstă;

Important, deținerea cetățeniei Republicii Moldova nu este obligatorie. Persoana trebuie însă să aibă dreptul de a munci în Republica Moldova.

Persoanele interesate trebuie să expedieze prin email o scrisoare de motivare și CV-ul actualizat, care să conțină contactele a cel puțin două persoane de referință, până la 20 iulie 2022, ora 23.59, la adresa: applications@crjm.org.

Selectarea va fi făcută în baza analizei CV-urilor și scrisorilor de motivare depuse, urmată de o probă scrisă și interviu. Informații suplimentare pot fi obținute prin expedierea unui e-mail la aceeași adresă. Fiecare candidat va fi informat în scris despre decizia luată în privința sa.

Doar candidaţii preselectaţi vor fi invitați pentru proba scrisă și interviu.

Mai multe detalii despre criteriile de eligibilitate pot fi găsite la linkul următor. Iar fișa postului poate fi accesată aici.

Notă: CRJM își rezervă dreptul să nu aleagă niciun/o candidat/ă în cazul în care dosarele primite sau candidații nu vor corespunde cerințelor sale.

Prin depunerea dosarului, candidatul/a consimte implicit verificarea de către CRJM a informației furnizate. ATENȚIE – în cazul în care nu sunteți de acord ca CRJM să verifice informația la actualul/a angajator/are, Vă rugăm să menționați expres acest fapt în scrisoarea de motivare. Explicarea motivului nu este necesară.

CRJM este o organizație care promovează incluziunea și diversitatea. Noi valorificăm diferențele, promovăm egalitatea și abordăm frontal comportamente discriminatorii, consolidând astfel capacitatea organizațională. Toate persoanele calificate sunt încurajate să aplice. Noi nu tratăm diferit persoanele în funcție de dizabilitate, rasă, culoare, etnie, gen, religie, orientare sexuală, vârstă, stare civilă, statut parental sau orice alt criteriu protejat prin lege.