HelpAge International angajează Logistician(ă)



HelpAge International angajează Logistician(ă)

Funcția anunțată: Logistician(ă)

Locul: or. Chișinău

Solicitant (angajator): HelpAge International, Moldova

Tipul de contract: Contract pe termen de 3 luni cu posibilitate de prelungire

Perioada de lucru estimată: începând cu luna aprilie 2022

Termen limită pentru aplicare: 15 mai 2022

Informații generale

HelpAge International lucrează împreună cu parteneri și cu o rețea globală diversă din care fac parte peste 150 de organizații din 85 de țări, acordând suport pentru milioane de persoane în vârstă să trăiască în siguranță, demn, activ și sănătos. Prin parteneriatele și colaborările noastre, ne propunem să asigurăm includerea persoanelor în vârstă în societate și ne străduim să oferim o lume justă și echitabilă pentru toți, indiferent de vârsta lor. În prezent, HelpAge International lucrează pentru depășirea crizei ucrainene și a lansat un program de suport pentru refugiații care sosesc în Moldova, ce include asistență financiară în numerar, distribuții de produse alimentare și non-alimentare, asistența psihologică primară și de protecție a sănătății mintale și alte tipuri de suport.

Suntem în căutarea unui Logistician(ă) responsabil(ă) de monitorizarea primirii-predării mărfurilor și articolelor nealimentare în cadrul suportului acordat ca răspuns la criza umanitară a refugiaților din Ucraina în Moldova. Postul vacant respectiv poate avea ca responsabilitate amenajarea spațiilor de birouri, depozite și locuințe pentru personal; întreținerea și gestionarea parcului de vehicule și supravegherea procurărilor. Alte responsabilități cheie sunt:

  • Asigurarea că stocurile achiziționate sunt primite, înregistrate și expediate într-o manieră eficientă și responsabilă, iar sistemul de înregistrare și arhivarea tuturor mișcărilor stocurilor este menținut cu rigurozitate.
  • Asigurarea că spațiu de depozitare este disponibil și adecvat pentru mărfurile/bunurile primite
  • Asigurarea că există sisteme de management al transportului pentru toate locațiile programului, inclusiv organizarea și programarea tuturor transporturilor utilizate de personalul HAI, inclusiv zborurile, și controlul și monitorizarea utilizării vehiculelor și a combustibilului.
  • Coordonarea personalului logistic, inclusiv șoferii, personalul din depozit și personalul de securitate
  • Elaborarea la solicitare de rapoarte necesare, inclusiv rapoarte de starea actualizată a responsabilităților prezentate mai sus, rapoarte pentru donatori etc.
  • Acordarea suportului necesar Ofițerului de Achiziții cu procesele de procurări acolo unde este necesar

Calificări și experiență

  • Experiență de minim 2 ani în management logistic
  • Abilități excelente de organizare și atenție la detalii
  • Cunoașterea Microsoft – Word, Excel, Email
  • Abilități interpersonale puternice și abilitate de a lucra bine cu oamenii
  • Capacitatea de a lucra în situații dificile și stresante.
  • Bune abilități de limba română și rusă și fluență în limba engleză.

Aplicare la concurs

Persoanele interesate vor depune în limba engleză dosarul de aplicare care va conține obligatoriu:

  • Scrisoare de intenție în care să descrieți, succint,  experiența în domenii relevante sarcinii;
  • CV-ul;

Notă: La această etapă, vă rugăm să nu expediați scrisori de recomandare sau copii ale diplomelor sau certificatelor.

Dosarul de aplicare poate fi depus până la data de 15 mai 2022, la adresa de email: officehelpage@gmail.com cu titlul ”Concurs Logistician”, în format electronic sau pe suport de hârtie prin poștă sau fizic la adresa: Moldova, mun. Chișinău, MD-2005, Str. Bănulescu-Bodoni 57/1, of. 431, HelpAge International. Interviul se va desfășura în limbile engleză și/sau română.

HelpAge își rezervă dreptul de a refuza candidații care nu aplică setul complet de documente, care aplică după termenul limită indicat sau care nu se încadrează în calificările solicitate pentru această funcție, fără a fi notificați.

Informații suplimentare la nr. de tel: +373 22 225098, 060450560, persoană de contact Renata Rusu.

În conformitate cu politica de Salvgardare:

HelpAge International se angajează să protejeze comunitățile cu care lucrăm, partenerii noștri, personalul și orice alte persoane cu care intrăm în contact. Prin urmare, veți fi, de asemenea, responsabil(ă) pentru: Prevenirea abuzului din partea oamenilor și proiectelor noastre pentru oricine este vizat de munca noastră.