Concurs de angajare conducător auto (șofer) pentru Zona de Sud a R. Moldova



CNPAC anunță concurs de angajare conducător auto (șofer) pentru Zona de Sud a R. Moldova

1. Context

Centrul Național de Prevenire a Abuzului față de Copii (CNPAC) este o organizație nonguvernamentală din Republica Moldova care promovează dreptul copiilor la protecție de orice formă de violență, concentrându-și acțiunile spre sensibilizarea și motivarea societății în vederea stopării relelor tratamente față de copii și este înregistrată la Ministerul Justiției în anul 1998.

Ca răspuns la criza refugiaților, CNPAC a lansat Serviciul Serviciul Mobil de asistență psiho-socială „PIDTRIMKA” (în tarducre din ukraineană – ”SUPORT”) – destinat refugiaților din Ukraina. Scopul Serviciului Mobil este de a oferi suport psihosocial și migrațional copiilor și familiilor din Ukraina, cazați atât la centrele de plasament a  refugiaților, cât și în familiile-gazdă din localitățile din țară. 

Pentru a asigura deplasarea echipei mobile „PIDTRIMKA” în Zona de Sud a Republicii Moldova, CNPAC angajează conducător auto (șofer).

2. Perioada de angajare: aprilie-septembrie 2022

3. Tip contract: contract prestare servicii

4. Locul de staționare a automobilului: mun. Cahul

5. Condiții generale de prestare  serviciilor:

Regim de muncă: Contract civil de prestări servicii pe o perioadă determinată, până la 31 septembrie 2022, cu posibilitatea extinderii. Serviciile vor fi prestate la solicitare, conform unui grafic stabilit.

6. Condiții specifice de prestare serviciilor:

  • efectuează deplasări în zona de Sud a RM.

7. Cerințele față de prestator:

  • Permis categoria B valabil;
  • Abilități bune de conducere a autoturismului dotat cu cutie de transmisie automată;
  • Abilități bune de orientare, citire a hărților, utilizare a dispozitivelor GPS;
  • Capacități bune de planificare a itinerarului, cel mai optim și rapid luând în considerație punctele de destinație stabilite;
  • Persoanele invitate la interviu sunt rugate să prezinte cazier contravențional privind accidentele rutiere.

8. Experiență profesională:

a) Cel puțin cinci (5) ani de experiență profesională în post de conducător auto (șofer), transportator de pasageri. Experiența de lucru în organizații naționale va constitui un avantaj.

9. Alte cerințe: responsabilitate, punctualitate, echilibru și stăpânire de sine, corectitudine, capacitate de lucru în condiții de stres, ținută corespunzătoare, promptitudinea reacțiilor.

10. Condiții de participare:

Pentru a fi considerate, aplicațiile trebuie să conțină următoarele documente:

1. Curriculum Vitae sau un rezumat cu stipularea studiilor obținute, experiența de lucru,  altă informație relevantă pentru a fi considerată;

2. Doua persoane de referință de la locurile precedente de lucru cu indicarea datelor de contact, relațiilor profesionale și a adreselor de e-mail.

11. Termenul limită de depunere a dosarului: 8 Aprilie 2022, ora 18:00.

12. Aplicațiile vor fi depuse:

- prin email, pe adresa office@cnpac.md  

- la sediul CNPAC, situat pe adresa, Republica Moldova, Chișinău, str. Calea Ieșilor, 61/2. Telefon de contact (+373) 22 758 806;

Aplicațiile recepționate după termenul indicat nu vor fi luate în considerare.

13. Procesul de recrutare:

La interviu vor fi invitate doar persoanele selectate în baza dosarelor.

Notă: CNPAC prelucrează datele cu caracter personal în conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord că datele dvs. personale vor fi utilizate în procesul de selectare. Documentele ce conțin date cu caracter personal se vor păstra doar pentru perioada de selectare.