WeWorld Moldova anunță licitație deschisă locală pentru achiziționarea cursurilor de limbă engleză și limba română



WeWorld Moldova anunță licitație deschisă locală pentru achiziționarea cursurilor de limbă engleză și limba română

WeWorld Moldova anunță licitație deschisă locală pentru achiziționarea cursurilor de limbă engleză și limba română

Proc. Referință: WW/WV-ADH/Moldova/2024/OLT07

 

WeWorld (WW), o organizație non-guvernamentală activă în 27 de țări, lansează o Licitație Locală Deschisă în cadrul proiectului „Răspuns de urgență pentru satisfacerea necesităților de bază ale refugiaților și comunităților gazdă afectate de criza ucraineană în Moldova prin acoperirea necesităților de bază, educație, protecție & sănătate mintală și suport psihosocial”, în colaborare cu World Vision și cu sprijinul financiar al Aktion Deutschland Hilft (ADH).

Scopul licitației: Sprijinirea furnizării cursurilor de limba română și engleză pentru refugiații ucraineni și comunitățile gazdă pentru adolescenți cu vârsta de peste 13 ani, precum și adulți.

Servicii / bunuri care urmează să fie furnizate:

În cadrul proiectului, WeWorld Moldova își propune să achiziționeze 550 de module, cuprinzând atât cursuri de limba engleză, cât și de limba română. Alocarea cursurilor se va face în funcție de necesitățile beneficiarilor selectați pentru a participa la programul de limbi străine.

Descriere: Cursurile vor fi organizate de școala (școlile) de limbi străine acreditate din Chișinău. Înainte de începerea cursurilor, furnizorul de servicii va organiza teste pentru a identifica nivelul de cunoaștere a limbii străine al participanților și va forma grupe în consecință. Certificate corespunzătoare vor fi eliberate la finalizarea cu succes a cursurilor.

Fiecare modul (nivel) va cuprinde toate dimensiunile de studere a limbii străine, cum ar fi scrierea, vorbirea, citirea și ascultarea. WeWorld va selecta școala (școlile) de limbi străine, va identifica elevii și va plăti taxa de înscriere.

PARTICIPAREA LA TENDER

Instrucțiunile de participare la licitație pentru propunerea de oferte sunt explicate pe larg în documentul de invitație la licitație (ITB). Documentul poate fi solicitat la adresa de e-mail md.procure@weworld.it

COLECTAREA OFERTELOR

Pachetul complet de acte necesare pentru participarea la licitație (ITB) va fi prezentat:

la următoarea adresă de e-mail: md.procure@weworld.it începând cu data de 08/04/2024, până la 29/04/2024 - ora 18:00 (GMT+3)

Ofertanții eligibili trebuie să depună pachetul complet de acte necesare pentru participarea la licitație până la termenul limită impus.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 29/04/2024 - ora 18:00 (GMT+3)

Ofertele trimise după termenul limită nu vor fi luate în considerare.

Informații suplimentare sau clarificări/întrebări vor fi partajate conform instrucțiunilor indicate în ITB.