Apel de Propuneri - Procurarea Mobilierului pentru bibliotecile publice din Raionul Anenii Noi, Republica Moldova



Capture

Procurarea mobilierului pentru bibliotecile publice din  Raionului Anenii Noi, Republica Moldova  

Cine suntem?   

Bibliothèques Sans Frontières (BSF) își propune să ofere oamenilor acces la informație, educație și cultură. Pentru a realiza acest lucru, BSF duce bibliotecile în locuri în care acestea nu există, pentru a le face accesibile celor mai vulnerabile populații.   

 

Din 2007, de la crearea sa, BSF a implementat strategii de diseminare a informațiilor bazate pe instrumente, conținuturi atent selecționate în funcție de nevoile publicului și de a sprijini actorii din domeniu. 

Acțiunea noastră se bazează pe 2 instrumente care oferă acces la resurse și activități de calitate, concepute ținând cont de experiența utilizatorului: 

  • Ideas Box, o mediatecă în formă de trusă creată împreună cu designerul Philippe Starck, care poate fi implementată rapid în orice locație, pentru a crea un spațiu cultural, educațional și de acces la informații. BSF a desfășurat peste 150 de IDB începând cu 2014.  
  • Ideas Cube, un server care oferă acces la o bibliotecă digitală și autonomă, care funcționează fără conexiune la internet pentru a oferi acces la informații în cele mai îndepărtate locații.

Contextul Proiectului: Reducerea vulnerabilității la riscurile de dezastre și consolidarea rezilienței socio-economice în Moldova.

Consorțiul format din ONG-urile ACTED, IMPACT și BSF își propune să sporească rezistența populației la riscurile naturale și antropice în regiunea Anenii Noi din Moldova. Regiunea Anenii Noi este deosebit de vulnerabilă la o serie de pericole naturale. Pentru a atinge acest obiectiv, consorțiul va sprijini autoritățile locale, organizațiile societății civile și comunitățile rurale din regiune.

Obiectivele Misiunii 


Procurarea imobilierului pentru bibliotecile publice in urmatoarele localități: Anenii Noi, Șerpeni, Gura Bîcului, Varnița, Hîrbovăț, Cobusca Veche, Geamăna, Floreni  din raionul Anenii Noi.

Termeni și condiții

  Pentru a participa la concursul de achiziție, agenții economici trebuie să depună dosarele de participare care vor conține următoarele documente:

- Oferta de preț în lei moldovenești, confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului, cu indicarea caracteristicilor produselor propuse, cantitatea, prețul unitar și suma totală per ofertă. Oferta de preț trebuie să conțină informații despre termenul de livrare și perioada de garanție.

- Copia certificatului/ deciziei de înregistrare a întreprinderii/ extras din registrul de stat al persoanelor juridice, confirmată prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului.

- Informații generale despre participant, confirmate prin aplicarea semnăturii și ștampilei participantului

Caiet de sarcini: Caiet de sarcini_STRIVE

Perioada de valabilitate a ofertei: Se presupune că ofertele vor avea o perioadă de valabilitate de 30 de zile, cu excepția cazului în care ofertantul indică o altă perioadă de valabilitate.

Condiții de plată: BSF va achita bunurile prin transfer bancar, după livrarea acestora  sau în conformitate cu alți termeni stabiliți de comun acord cu furnizorul.

Criteriul de evaluare: Ofertele vor fi evaluate în baza costului propus și a raportului calitate-preț.

BSF își rezervă dreptul de a respinge orice ofertă primită după termenul limită.

BSF va finaliza evaluarea ofertelor primite și va informa ofertanții cu privire la rezultatele licitației în termen de 5 zile lucrătoare de la data limită de depunere a dosarului. BSF își rezervă dreptul de a modifica cantitatea și mărimele,  înainte de emiterea comenzii de achiziție sau de a anula în totalitate licitația.

Etapa finala până la semnarea contractului pentru Furnizorul care va fi ales, este vizitarea bibliotecilor publice menționate mai sus împreună cu reprezentantul BSF pentru evaluarea spațiilor și mobilierului.

Persoane de contact: 

Vă rugăm să trimiteți propunerea dumneavoastră prin e-mail la: 

  • Roman Marin: roman.marin@bibliosansfrontieres.org
  • Obiect : Mobilier_ Anenii Noi_STRIVE
  • Termenul limită de depunere a propunerilor: 19 aprilie 2024

    Solicitarea de clarificări și informații suplimentare poate fi expediată la aceeași adresa electronică.

Aplicațiile incomplete nu vor fi luate în considerare.