NDI Moldova este în căutarea unei companii sau specialiști IT pentru dezvoltarea unei pagini web



NDI Moldova este în căutarea unei companii sau specialiști IT pentru dezvoltarea unei pagini web

Institutul Național Democratic (NDI Moldova) este în căutarea unei companii sau specialiști IT pentru dezvoltarea unei pagini web, care va contribui la îmbunătățirea comunicării dintre autoritățile publice locale și cetățeni.

pliante.md urmează să fie o platforma care să ofere aleșilor locali instrumente design grafic cu ajutorul cărora vor fi create materiale vizuale (pliante, postere, afișe, publicații). Platforma trebuie să permită folosirea de către utilizator a instrumentelor de design grafic fără cunoștințe avansate în domeniu.

Ca instrumente de comunicare dintre aleșii locali și rezidenții localităților, vor fi folosite șabloanele predefinite de chestionare, pliante, afișe. În cadrul șabloanelor, utilizatorii vor insera textul dorit, vor alege fonturi, culori, vor atașa poze.

Deoarece platforma va fi utilizată de oameni fără cunoștințe în IT, aceasta trebuie să aibă o interfață cât mai intuitivă, iar opțiunile de crearea a materialelor grafice să fie pe de o parte destul de limitate, iar pe de altă parte, să permită crearea materialelor vizuale dorite, într-un timp scurt. 

Compania selectata va dezvolta pagina în conformitate cu prevederile Termenilor de Referință.

Pentru informații suplimentare și concretizări, vă rugăm să ne contactați la adresa de email istavinschi@ndi.org, până la data de 30 aprilie.

Companiile și prestatorii de servicii sunt invitați să aplice la concursul de selectare prin prezentarea:

1. Informații de contact (denumirea persoanei juridice, adresa, telefoane de contact ale  persoanelor responsabile, certificatul de înregistrare a companiei).

2. Portofoliul paginilor web dezvoltate.

3. Conceptul de dezvoltare a conceptului și structurii platformei pliante.md, conform Termenilor de Referință, inclusiv detalii despre limbajului de programare în care va fi dezvoltat pagina.

4. Oferta financiară estimată cu TVA 0% pentru dezvoltarea site-ului web și minim 1 an de găzduire și întreținere.

5. Calendarul desfășurat pentru dezvoltarea paginii web, de la ajustarea Termenilor de Referință și până la lansarea LIVE a produsului (a se vedea Termenii de Referință).

Ofertele vor fi remise în format electronic la adresa de email istavinschi@ndi.org, până la data de 30 aprilie.

Articol adaugat de: Cristina Papanaga