A.O. Prietena Mea: Selectare unei companii media sau de comunicare pentru elaborarea, producerea și adăugarea elementelor grafice la 15 produse media (video)



A.O. Prietena Mea: Selectare unei companii media sau de comunicare pentru elaborarea, producerea și adăugarea elementelor grafice la 15 produse media (video)

Organizația

A.O. Prietena Mea

Sectorul:

Non-guvernamental

Scopul:

Realizarea producției video a unui curs psihologic pentru platforma online abilitare.md, care să ofere suport și informații relevante părinților și îngrijitorilor copiilor cu dizabilități.

Perioada de implementare: 

27.04.2024 - 28.06.2024

Livrabile:

15 produse media (video), traduse în limbajul gesturilor (traducătorul contractant de compania de producție) și subtitrate în rusă (traducătorul angajat de A.O. Prietena Mea)

Expertiză:

Producerea pe larg a materialelor media

Locație:

Chișinău, Republica Moldova

Termen limită de aplicare 

19.04.2024

 

Despre organizație

 

„Prietena Mea”, este asociația obștească ce are scopul să sporească gradul de conștientizare și acceptare a sindromului Down și a altor dizabilități prin informarea și sensibilizarea societății. 

 

Background:

 

Asociația „Prietena Mea” în colaborare cu UNICEF Moldova, va dezvolta prima platformă pentru părinții cu copii cu dizabilități din Republica Moldova, care va sprijini părinții  în diferite etape de acceptare a dizabilității. Platforma abilitare.md va oferi materiale de suport specializate și va constitui o sursă de informare credibilă atât a părinților și îngrijitorilor copiilor cu dizabilități, cât și a specialiștilor care lucrează cu această categorie de persoane. 

 

În contextul Republicii Moldova nu există o resursă holistică care acoperă gama de informație oferită de abilitare.md. Platforma va furniza informații, resurse educaționale, cu scopul de a asigura referințe pentru diverse tipuri de dizabilități, tratamente, terapii și opțiuni educaționale. Astfel, abilitare.md își propune să formeze grupuri de suport format din mame și tați din regiuni care vor desfășura activități de advocacy în mediul lor. Pentru a asigura sustenabilitatea, abilitare.md va asigura ghiduri și tutoriale pentru părinți despre cum să abordeze și gestioneze nevoile specifice ale copiilor lor, inclusiv cele legate de atitudini și comportamente, cum ar fi discriminarea și stigmatizarea. Platforma va facilita discuții prin intermediul unui forum în care părinții pot interacționa, împărtăși experiențe și sfaturi, astfel stabilind conexiuni cu alți părinți care au copii cu dizabilități similare.

abilitare.md este un proiect cu ambiția de a contribui la împuternicirea părinților, suportul și încurajarea lor.

 

Scopul contractării serviciilor

 

Elaborarea și producerea a 15 produse media (video).

Acestea vor fi subtitrate în limba rusă (traducătorul angajat de A.O.Prietena Mea) și traduse în limbajul gesturilor (traducătorul angajat de compania de producție).

Fiecare produs conține elemente grafice pentru a forma un cadru plăcut și prietenos pentru fiecare produs.



Responsabilitățile companiei:

 

  • Elaborarea și producerea a 15 produse media (video).
  • Traducerea acestora în limbajul gesturilor.
  • Subtitrarea în limba rusă.
  • Adăugarea elementelor grafice.

 

Livrabile

Prestatorul va elabora 15 materiale video cu elemente de grafică creativă, în limba română, în limbajul gesturilor și cu subtitrare în limba rusă, cu durată de până în 10 de minute, și va asigura post-producția (montaj, sonorizare, procesare etc.).

 

Cerințe față de compania aplicantă (cerințele se referă inclusiv la calificările membrilor echipei ce vor presta serviciile):

  • cel puțin trei ani de experiență în elaborarea materialelor media (scrise, audio și video);
  • abilități de elaborare a produselor media într-un limbaj accesibil pentru publicul larg, structură și coerență în mesajele transmise;
  • abilități de prezentare grafică/video a materialelor media;
  • acuratețe privind realizarea materialelor stilistic;
  • punctualitate (livrarea produselor în termenii stabiliți).

 

Perioada de contractare: 27.04.2024-28.06.2024 Compania de media va planifica și coordona toate activitățile cu echipa A.O. Prietena Mea.

 

Termeni și alte condiții: 

Companiile interesate vor transmite dosarele de aplicație cu următorul conținut: 



Oferta tehnică:

  • CV cu profilul și portofoliul companiei:
  • 2 exemple ale produselor similare elaborate (link-uri directe la produse/materiale sau anexă la dosarul de aplicație).

 

Oferta financiară întocmită conform tabelului de mai jos și semnată.

Tip produs

Preț unitate, MDL, TVA 0%

Produs video cu durata de 7-10 minute

(filmare 4K, ilustrare grafică 2D, subtitrare în limba rusă, traducere în limbajul gesturilor)

 



Criteriile de selecție: 

Compania va fi analizată în baza criteriului financiar (60%) și cel aferent experienței reieșite din oferta tehnică (40%). Termenul limită pentru depunerea ofertelor – 19.04.2024.

Ofertele vor fi trimise prin e-mail, la adresa: prietenameaong@gmail.com

Vor fi examinate doar dosarele complete, depuse în termenul stabilit. Vor fi contactate doar ofertele preselectate, în baza dosarelor depuse.

Prietena Mea își rezervă dreptul de a solicita referințe și documente suplimentare, de a negocia oferta financiară propusă, de a prelungi sau relansa concursul de selectare a unei companii media sau de comunicare. 

Toleranță zero împotriva abuzurilor

Pornind de la principiile cu privire la respectul și demnitatea la locul de muncă ce stau la baza activității A.O. PRIETENA MEA, declarăm aplicarea Politicii de toleranță zero împotriva abuzurilor de orice natură (discriminare, hărțuirea și violența bazată pe gen manifestată în mediul online sau offline) aplicate personalului A.O. PRIETENA MEA și experților afiliați, voluntarilor dar și a beneficiarilor or partenerilor A.O. PRIETENA MEA. Astfel, cu vehemență condamnăm orice formă de violență, inclusiv violența sexuală, iar făptuitorii trebuie pedepsiți. Toți/oate subcontractanții/tele care lucrează la executarea prezentului contract trebuie să respecte prezenta obligație

Articol adaugat de: A.O. Prietena Mea
Alte articole de la acest autor: