Termen extins: tender pentru recepționare oferte de servicii secretariat și asistență de proiect



Termen extins: tender pentru recepționare oferte de servicii secretariat și asistență de proiect

Invităm persoane juridice calificate să prezinte oferte de preț pentru prestarea serviciilor de secretariat și asistență de proiect. Serviciile vor fi furnizate conform cerințelor și specificațiilor detaliate mai jos:

Servicii solicitate:

  1. Abilități tehnice: Operare sistemului de Mautic Marketing Automation. Experiență avansată în utilizarea platformei Mautic pentru automatizarea comunicării.
  2. Operare sistemului de learning management system: Experiență avansată de a lucra cu sistemul de management al învățării.
  3. Alte competențe relevante pentru prestarea serviciilor de secretariat și asistență de proiect: Capacitatea de a gestiona documentele, de a asigura comunicarea eficientă și suport administrativ.
  4. Confidențialitate: Respectarea confidențialității informațiilor și a documentelor sensibile legate de proiect și de datele cu caracter personal. 

Alte cerințe:

  • Disponibilitatea de a lucra sau de a oferi servicii în weekenduri și în termeni limită.
  • Certificare: Certificate UN în ”PSEA” și ”I Know Gender” training.

Procedura de aplicare:

  • Persoanele juridice interesate sunt invitate să trimită oferta de preț și detaliile relevante despre competențele și experiența anterioară dovedită în domeniu, la adresa noastră de e-mail: womens.democracy.network@gmail.com
  • Ofertele trebuie să fie trimise până la data limită, 29 martie 2024, ora 15.00, pentru a fi luate în considerare.

Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la email: womens.democracy.network@gmail.com

Vă mulțumim pentru interesul și participarea dumneavoastră.

Cu prietenie, Rețeaua Femeilor pentru Democrație 

Acest proiect este implementat de Rețeaua Femeilor pentru Democrație „Women's Democracy Network”, cu susținerea UN Women, și finanțat de Fondul Femeilor pentru Pace și Asistență Umanitară