Termen Extins - Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte în cadrul licitației locale pentru achiziționarea puieților de Paulownia destinați plantării



Termen Extins -Fundația de Binefacere Caritas Moldova solicită oferte în cadrul licitației locale pentru achiziționarea puieților  de Paulownia destinați plantării.

Fundația de Binefacere Caritas Moldova, cu sprijinul Caritas Slovakia și ajutorul financiar al SlovakAid, solicită oferte de preț pentru achiziționarea puieților de Paulownia destinați plantării.

Scopul achiziției: Plantarea puieților va fi organizată în cadrul proiectului ”Social planting of saplings - a new way to combat deforestation, the energy crisis and unemployment in the Republic of Moldova” proiect Nr. SAMRS/2023/MD/1/1.

Criterii de calificare pentru ofertanți:

  • Persoane fizice/juridice din Republica Moldova.
  • Deținerea tuturor certificatelor și actelor permisive conform legislației în vigoare pentru arborii oferiți.

Pregătirea dosarului: Dosarul de aplicare va conține următoarele documente:

  • Ofertă semnată și ștampilată de către ofertant;
  • Documentele și certificatele de calitate și conformitate;

-Oferta trebuie să includă prețul în MDL cu 0% TVA pentru fiecare poziție separată, inclusiv costul de livrare/transport (regiunea orașului Comrat).

Descrierea produselor:

    1. Puieți de Paulownia Shantong – 800 buc.
    2. Puieți de Paulownia Tomentosa – 3200 buc.

Total: 4000 buc.

Notă: Se acceptă și alte specii de Paulownia aclimatizate pentru Republica Moldova.

-Puieții trebuie să fie disponibili începând cu data de 10 aprilie 2024. Data exactă de livrare va fi stabilită împreună cu câștigătorul licitației.

- Livrarea puieților se va face la locul plantării din contul vânzătorului, conform datei convenite cu Fundația de Binefacere Caritas Moldova.

Cum și unde se depune dosarul: Dosarul de aplicare va fi transmis electronic, prin e-mail, la adresa: procurement@caritas.md. Termen limită de depunere: Termen Extins PANA 8 APRILIE (1 APRILIE) 2024. Fundația de Binefacere Caritas Moldova nu va lua în considerare dosarele depuse după termenul limită. Ofertele care nu corespund cerințelor vor fi respinse.

După expedierea dosarului, vă rugăm să confirmați primirea acestuia de către Fundația de Binefacere Caritas Moldova printr-un e-mail de confirmare. Fundația de Binefacere Caritas Moldova este responsabilă numai pentru dosarele confirmate. Un ofertant poate retrage, înlocui sau modifica oferta în orice moment înainte de termenul limită pentru depunere, prin trimiterea unei notificări scrise la adresa Fundației de Binefacere Caritas Moldova. Orice ofertă modificată trebuie depusă împreună cu notificarea. Toate notificările trebuie trimise respectând procedura de depunere a ofertelor, marcându-le clar prin adăugarea cuvintelor RETRAGERE, ÎNLOCUIRE sau MODIFICARE în subiectul e-mailului.

Evaluarea dosarelor: Evaluarea dosarelor se va realiza în două etape:

  1. Analiza companiilor în raport cu criteriile de pre-calificare menționate și verificarea conformității ofertelor tehnice cu specificațiile solicitate.
  2. Comisia de evaluare va verifica oferta prezentată de fiecare ofertant în funcție de:
    • Specificațiile oferite.
    • Prețul oferit.

În cazul unor neclarități minore în documentele primite, Fundația de Binefacere Caritas Moldova va informa ofertantul pentru clarificări.

Stabilirea ofertei câștigătoare: Se va lua în considerare raportul calitate-preț.

Notă finală: Ofertele vor fi valabile timp de 45 de zile de la data limită de depunere a ofertelor.

Caritas Moldova își rezervă dreptul de a anula sau suspenda procedura de achiziție total sau parțial și de a respinge toate ofertele în orice moment înainte de adjudecarea contractului, inclusiv în cazul lipsei de finanțare sau neconformității ofertelor cu cerințele stabilite în documentația prezentă, fără a-și asuma astfel vreo obligație sau răspundere față de ofertanți.