Solicitare de ofertă pentru servicii hoteliere, de alimentație și locație a sălilor de conferință



Solicitare de ofertă pentru  servicii hoteliere, de alimentație și locație a sălilor de conferință

Solicitare de ofertă pentru  servicii hoteliere, de alimentație și locație a sălilor de conferință

Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului din Moldova (CIDDC) este o organizaţie non-guvernamentală, fondată în anul 1999, misiunea căreia este de a colabora cu copiii, familiile, autoritățile, serviciile publice și societatea civilă pentru a găsi soluții bazate pe drepturile copilului și pentru a-i inspira pe adulți să audă vocea fiecărui copil. Credem că doar lucrând împreună putem contribui la o societate cu mai multă grijă, înțelegere și respect pentru fiecare ființă umană.  

În cadrul activităților și proiectelor sale, CIDDC desfășoară ateliere/evenimente de lucru cu adulți/copii, cu o durată de 2-3 zile, în grupuri de 20-60 de persoane, în care sunt utilizate servicii hoteliere, de alimentație și locație a sălilor de conferință.

În acest context, solicităm oferte de preţ pentru servicii de cazare, alimentație (mic dejun, prânz, cină, pauze de cafea) și locație a sălilor de conferință dotate cu echipament necesar pentru desfășurarea instruirilor (videoproiector, flipchart, boxe, ecran și acces internet) în mun. Chișinău.

Preţurile vor fi indicate în lei moldoveneşti, cu și fără TVA. Oferta va fi valabilă până la 31 decembrie 2024 din momentul aprobării contractului. Dosarul de aplicare va conține următoarea informație:

  • Scurtă descriere a companiei aplicante: datele de contact ale companiei, persoana de contact. Certificatul de înregistrare al companiei;
  • Ofertă comercială completă, întocmită conform cerințelor;
  • Meniul propus separat pentru alimentare;
  • Informație despre experiența companiei, referințe, recomandări.

Vor fi selectate două-trei companii care vor expedia dosarul complet și vor oferi cel mai bun raport preț-calitate și servicii complete.

Procedura de selectare a CIDDC se bazează pe angajamentul nostru ferm cu privire la protecția mediului și la protecţia copilului față de toate formele de violență în cadrul proiectelor şi activităţilor noastre, precum și în afara organizației. CIDDC are o politică de protecţie a copilului și o politică de protecție a mediului și va urmări ca acestea să fie aplicate în colaborarea cu partenerii

Ofertele pot fi prezentate în original sau prin email la: Centrul de Informare şi Documentare privind Drepturile Copilului, str. E. Coca nr. 15, mun. Chişinău, Republica Moldova, e-mail: adrianabordeniuc@gmail.com. Ofertele transmise pe email vor avea subiectul: Ofertă servicii hoteliere, de alimentație și locațiune a sălilor de conferință.

Termenul limită de prezentare a ofertelor este: 13 februarie 2024, ora 17.00.

Pentru detalii puteți contacta: Adriana Pasat, 068182551, adrianabordeniuc@gmail.com.

Notă: CIDDC prelucrează datele cu caracter personal în strictă conformitate cu prevederile Legii 133/2011 privind protecția datelor cu caracter personal. Prin expedierea dosarului, dvs., sunteți de acord ca datele dvs. personale să fie utilizate în procesul de selectare și raportate partenerilor CIDDC.