Solicităm companie care să producă mobilier pentru 8 încăperi, în 4 instituții de învățământ



Solicităm companie care să producă mobilier pentru 8 încăperi, în 4 instituții de învățământ

AO „Centrul Media pentru Tineri” solicită servicii de producere a mobilierului pentru 8 încăperi din 4 instituții de învățământ: Liceul Teoretic „Mitropolit Nestor Vornicescu” (s. Lozova, r. Strășeni); Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” (or. Hîncești); Gimnaziul „Ion Creangă” (s. Ermoclia, r. Ștefan Vodă); Liceul Teoretic „Ion Creangă” (or. Căușeni).

Aceste servicii vor fi prestate în cadrul Programului de împuternicire a tinerilor prin dezvoltarea deprinderilor de viață, susținut de Fondul ONU pentru Populaţie (UNFPA) în R. Moldova, realizat în parteneriat cu Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, Centrul Media pentru Tineri și Suntparinte.md, cu sprijinul financiar al Marii Britanii și Suediei. 

Mobilierul va fi produs în funcție de proiectele de design, pe care le găsiți mai jos:

  • Birourile psihologului școlar: LINK
  • Cabinetele medicale: LINK 

Dosarul de depunere va cuprinde:

  • Devizul de cheltuieli, în funcție de proiectul de design. Se va ține cont de calculul cu TVA 0%. Documentele confirmative vor fi oferite ulterior de către Centrul Media pentru Tineri. Devizul va include și costurile pentru livrare și instalare.
  • Certificatul de înregistrare a agentului economic.
  • Persoana responsabilă și datele de contact.

Dosarul va fi transmis electronic, prin e-mail, la următoarea adresă: achizitii@cmt.md, cu mențiunea „Ofertă mobilier 8 birouri”.

Dată-limită de depunere: 9 noiembrie, 2023.

Telefon de contact pentru întrebările de clarificare: 068294424