Solicităm materiale de construcție pentru reparația spațiilor interioare



AO „Centrul Media pentru Tineri” solicită servicii de furnizare a materialelor de construcție pentru lucrări de reparație interioară în trei încăperi din cadrul a două instituții de învățământ: Liceul Teoretic „Mitropolit Nestor Vornicescu” (s. Lozova, r. Strășeni) și Liceul Teoretic „Mihail Sadoveanu” (or. Hîncești).

Aceste lucrări sunt efectuate în cadrul Programului de promovare a educaţiei pentru sănătate, susținut de Fondul ONU pentru Populaţie (UNFPA Moldova) și Ministerul Educaţiei şi Cercetării al Republicii Moldova (MEC), implementat în parteneriat cu Centrul Media pentru Tineri și platforma media Suntparinte.md.

Agenții economici interesați sunt încurajați să se deplaseze la fața locului, pentru a evalua spațiile și materialele necesare, a face măsurările și calculele exacte pentru ofertă. Administrația liceului va conlucra cu agenții economici selectați și le va oferi toată informația necesară. Sunați la numărul 068294424, pentru a vă oferi datele de contact ale instituțiilor.

Prețul pentru vopsea va fi stabilit în funcție de următoarele cerințe:

  • Brandul Dufa Mattlatex – obligatoriu
  • Vopsea NCS S1502-G50Y
  • Vopsea NCS S3020-G50Y
  • Vopsea NCS S1515-G60Y
  • Vopsea NCS S0530-Y

Dosarul de depunere va cuprinde:

  • Devizul de cheltuieli pentru materialele de construcție necesare, întocmit pentru fiecare încăpere. Devizul va fi elaborat în funcție de proiectul de design, conceput pentru fiecare instituție. Se va ține cont de calculul cu TVA 0%. Documentele confirmative vor fi oferite ulterior de către Centrul Media pentru Tineri.
  • Certificatul de înregistrare a agentului economic.
  • Persoana responsabilă și datele de contact.

Dosarul va fi transmis electronic, prin e-mail, la următoarea adresă: achizitii@cmt.md, cu mențiunea „Ofertă materiale construcție” și localitatea/instituția de învățământ selectată.

Dată-limită de depunere: 23 august, 2023.

Telefon de contact pentru toate întrebările de clarificare: 079955433