Asociația obștească CCF/HHC Moldova- Copil, Comunitate, Familie deschide procesul de tender pentru selectarea a unui agent economic din domeniu servicii de catering



Asociația obștească CCF/HHC Moldova- Copil, Comunitate, Familie deschide procesul de tender pentru selectarea a unui agent economic din domeniu servicii de catering

CCF Moldova, o organizație non-guvernamentală dedicată protecției copiilor și sprijinirii familiilor dezavantajate social, organizează tenderul pentru prestarea serviciilor alimentare de tip catering în cadrul proiectului Protejarea familiilor - Sprijinirea emancipării femeilor și a bunăstării copiilor în Moldova. Proiectul este finanțat de către Women’s Peace&Humanitarian Fund și UN Women Moldova.

CCF Moldova solicită oferte din partea prestatorilor de servicii alimentare, de tip catering, pentru o perioadă de 16 zile, pentru un grup de 54 de persoane. Serviciile de catering trebuie să includă livrarea unui prânz și a unei pauze de cafea în următoarele zile: 11-12 iulie, 18-19 iulie, 25-26 iulie, 1-2 august, 8-9 august, 15-16 august, 22-23 august, 29-30 august.

Vă rugăm să luați în considerare următoarele aspecte în ofertă:

  • Meniu variat și cantitate suficientă per persoană (gramaj și suma)
  • Preț avantajos
  • Livrarea mesei la adresa: Chișinău, str. Vlaicu Pîrcălab 52 (incinta ULIM)

Va atenționăm că ofertele prezentate trebuie să include TVA 0%.

Pentru a participa la procesul de selecție, vă rugăm să trimiteți oferta dvs. detaliată, inclusiv meniul propus și prețurile, până la data de 3 iulie 2023 la adresa de email ghenadie.cojocaru@ccfmoldova.org și daniela.buinovschi@ccfmoldova.org . În cazul în care aveți întrebări suplimentare sau doriți mai multe informații, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon [+373 69383701] sau la adresa de email menționată mai sus.

Vă mulțumim pentru interesul acordat și așteptăm ofertele dvs.