Concurs de achiziții: proiectarea, instalarea și conectarea la rețea a trei sisteme fotovoltaiceConcurs de achiziții: proiectarea, instalarea și conectarea la rețea a trei sisteme fotovoltaice

IRMS  „Diaconia” a Mitropoliei Basarabiei anunță licitație deschisă în cadrul proiectului:

„NiN Ukranian Refugee Support and Winterization Program in the Republic of Moldova”, nr. 2209131, finanțat de Caritas Austria în parteneriat cu Agenția pentru Dezvoltare din Austria (ADA) și fundația Nachbar in Not (NiN).

Scopul concursului de achiziții este semnarea unui contract de achiziții care va avea drept obiect „Proiectarea, instalarea și conectarea la rețea a trei sisteme fotovoltaice”.

Invităm companiile interesate de concurs să prezinte propunerile financiare și tehnice conform documentației de concurs, care poate fi descărcată AICI!

Ofertele pot fi prezentate direct la oficiul I.R.M.S.,,Diaconia’’ din str. Criuleni 22, mun. Chișinău sau expediate pe adresa electronică: office@diaconia.md până la data de 21.06.2023, ora 17.00.          

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la nr. tel. 022-46-32-28, persoana responsabilă Dragoș Motricalo, nr. de tel.069093439.