Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina anunță Concurs de selectare Consultant/Consultantă în vederea elaborării Strategiei și a planului de activitate pentru 3 ani



Asociația de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic din Peresecina implementează proiectul „Prin informare și capacitare spre consolidare și schimbare” în cadrul  proiectului „MYCS: pentru o societate civilă de tineret mai puternică”, implementat de Fundația Terre des hommes Moldova, în parteneriat cu Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (România) și Centrul Parteneriat pentru Dezvoltare (Moldova) și cofinanțat de Uniunea Europeană. Proiectul își propune să consolideze capacitățile actorilor civici locali din domeniul tineretului de a presta programe și servicii de participare și capacitare incluzivă și durabilă a tinerilor. Mai multe informații despre proiect și activități: www.tdh.md/MYCS

Proiectul se axează pe facilitarea incluziunii sociale a tinerilor cu dizabilități mintale din Raionul Orhei prin capacitarea organizațională de implementare a programelor și serviciilor de participare incluzivă a tinerilor voluntari. În acest context, ASCHF din Peresecina solicită oferte de prețuri de la consultanți/consultante pentru elaborarea strategiei și a planului de activitate pentru 3 ani.

Elaborarea strategiei și a planului de activitate se va realiza în cadrul unor ateliere de lucru, împreună cu echipa de Proiect ASCHF din Peresecina, în perioada Iunie-Iulie 2023. Toate detaliile despre activitate sunt descrise în Termenii de referință.

Consultanții interesați sunt încurajați să trimită:

Documentele semnate și scanate pot fi expediate la adresa de email: causaa2007@yahoo.com cu indicarea ”Ofertă Consultanță ASCHF în linia de subiect. 

Termenul limită pentru depunerea dosarului: 14 Iunie 2023, ora 18:00

 

Detalii suplimentare pot fi solicitate de la persoana de contact:  Ana Rachieru - Coordonatoare de Proiect

Telefon: 069136752 (Asistent 069382194); Email: causaa2007@yahoo.com; anisoararachieru1@gmail.com

 

 Atenție! Pentru a descărca termenii de referință în format PDF [CLICK AICI]

Articol adaugat de: ASCHF din Peresecina
Alte articole de la acest autor: