Cerere de Oferte: Lucrări de construcție a rețelelor exterioare de alimentare cu apă pentru com. Biești,OrheiCerere de Oferte: Lucrări de construcție a rețelelor exterioare de alimentare cu apă pentru com. Biești,Orhei

Primăria comunei Biești, raionul Orhei, anunță petrecerea concursului ofertelor de preț pentru efectuarea lucrărilor în cadrul proiectului de execuție Lucrări de construcție a rețelelor exterioare de alimentare cu apă.

 Lucrările date vor fi efectuate în cadrul acordului de cooperare între primăria comunei Biești, r-l Orhei și Fundația Centrul Moldo-Elvețian pentru Cooperare SKAT în calitate de implementator al proiectului de implicare civică în guvernare locală „Mă Implic”. Achiziția de lucrări destinată implementării proiectului este scutită de TVA cu drept de deducere, conform art.3 lit h) din Memorandumul de înțelegere privind prima fază a Proiectului Mă Implic – Proiect de implicare civică în guvernare locală” din 04.03.2020, a acordului dintre Guvernul Republicii Moldova și Guvernul Confederației Elvețiene privind Asistența Umanitară și Cooperare Tehnică din 20.09.2001 și pct. 27 9 din Anexa nr.1 la Hotărârea Guvernului Republicii Moldova nr.246 din 04.04.2010.

Condițiile de participare și caietul de sarcini le puteți descarca aici: http://biesti.comuna.md/achizitii-publice/

Articol adaugat de: Fundatia SKAT