Solicitare ofertă de preț: echipament și multimedia



Temeni de Referință

Context:
AO Asociația pentru Combaterea Izolării Informaționale “ECOU” (în continuare – Asociația ECOU) este organizație nonguvernamentală, necomercială și apolitică care are ca obiective fundamentale promovarea și apărarea drepturilor omului, dezvoltarea unei societăți informate și facilitarea acesului la informație.

Solicitarea de ofertă de preț este realizată în cadrul proiectului “Consolidarea Statului de Drept și a Mecanismelor Anticorupție în Republica Moldova” care este cofinanțat de Uniunea Europeană și Ministerul Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). În Regiunea de Dezvoltare Sud partenerii proiectului sunt Centrul „Pro-Europa” Comrat împreună cu Institutul Regional pentru Dezvoltare Economică „REDI”, care implementează proiectul „Sprijinirea implicării societății civile în procesele de construire a infrastructurii anticorupție în Regiunea Sud a Republicii Moldova”. Asociația ECOU este beneficiară a Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene și al Ministerului Federal German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și implementează proiectul „Împreună cu cetățenii pentru combaterea corupției în comunitățile locale din raioanele Cahul și Căușeni”.

Obiectiv:
Selectarea unei companii pentru achiziționarea echipamentului IT și multimedia: un laptop și o cameră foto, necesare consolidării capacităților organizaționale ale Asociației ECOU.

Astfel, Asociația ECOU invită companiile care comercializează echipament IT să prezinte ofertele de preț pentru echipamentul IT și multimedia, conform parametrilor tehnici minimi indicați aici:
https://drive.google.com/file/d/15ce7kS1NUIPM0ydgIOKsnPB5mJanqpai/view?fbclid=IwAR0zCyrbWNlgiIeQavIxkKJoSrTAEqKtCrfnD0V3hMaO18H7ncO1cOkTgDg