Deadline extins! CNTM recrutează expert (echipă de experți) în analiza independentă a regulamentului de funcționare a consiliilor elevilor și a tinerilor la nivel local



Deadline extins! CNTM recrutează expert (echipă de experți) în analiza independentă a regulamentului de funcționare a consiliilor elevilor și a tinerilor la nivel local

Grupul de advocacy ”Tineret” a fost creat în 2017, în cadrul proiectului ”Inițiativa Comună a Șanselor Egale pentru Tineri” implementat de către Consiliul Național al Tineretului din Moldova cu suportul Fundaţiei Est-Europene în parteneriat cu Centrul „Parteneriat pentru Dezvoltare”, din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Guvernul Suediei.

Doritorii pot depune dosarul de participare la adresa corespondenta@cntm.md până la data de 20 februarie. Dosarul va conține CV-ul candidatului, oferta financiară și scrisoarea de motivare, în care va fi expusă experiența în elaborarea studiilor.

Cerințe față de candidat:

✓ Experiență în elaborarea studiilor;

✓ Studii superioare în drept, politici publice, sociologie sau alte domenii relevante;

✓ Cunoașterea sectorului de tineret;

✓ Cunoașterea mecanismelor de participare în sectorul educațional

✓ Abilități bune de comunicare și interacțiune cu reprezentanții instituțiilor de stat la nivel central și local.

Doar candidații selectați vor fi contactați. Dosarele incomplete nu vor fi examinate.

*Acest material este realizat de „Consiliul Național al Tineretului din Moldova”, în cadrul proiectului “Cetățeni activi, comunități prospere-faza II”, implementat cu suportul Fundației Est-Europene din resursele acordate de Agenția Elvețiană pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) și Suedia. Opiniile exprimate aparțin autorilor şi nu reflectă neapărat punctul de vedere al donatorilor.